Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 10 av 10 produkter

Hos Trademax finner du alt du trenger til dusjen din. Vi tilbyr et stort sortiment av dusjmunnstykker og dusjhåndtak sånn at du enkelt kan finne en som passer deg og badet ditt. Velg etter størrelse, utførelse og stråler sånn at du kan skape en dusj etter dine behov. Velkommen til å utforske vårt utvalg!

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken dusjmunnstykke og dusjhåndtak skal jeg velge?

    Det er viktig at dusjhåndtaket skal føles godt i hånda. Da er det selvfølgelig viktig at dusjdysen har en god stråle og trykk, slik at du får en mer behagelig dusjopplevelse. Det er også godt å velge en dyse som er lett å rengjøre. Det vil si at hvis du får kalkavleiringer, skal det bare kunne gnis bort.
  • Hvordan rengjør jeg dusjmunnstykket?

    Med et bra dusjmunnstykke skal det gå an å bare gnugge bort kalkavleiringer. Skulle ikke det gå, så kan du blande like deler vinegar og vann i en pose, ca 3 dl. Deretter setter du posen på dusjmunnstykket og lar det sitte i ca 15-20 minutter. Ta bort posen og tørk av resterende avleiringer. Deretter setter du på dusjen med varmt vann i noen minutter. Så er det klart.
  • Hvilken dusjmunnstykker tilbyr Trademax?

    Hos Trademax kan du finne både moderne og klassiske dusjmunnstykker billig online. Kanskje du vil ha et dusjhodet som regner eller en klassisk hånddusj? Uansett hvilken stil du er på jakt etter finner du den helt sikkert hos Trademax. I vårt sortiment tilbyr vi produkter fra velkjente varemerker som for eksempel Hansgrohe med flere.