Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Takpendel & pendellampe

278 stk produkter
Viser 24 av 278 produkter
1
...
12

Populære filtreringer

Hva hadde hjemmet ditt vært uten lamper? Ikke bare kjedelig, men også veldig mørkt. Innredningen din er ikke komplett uten fine lamper som passer inn i hjemmet ditt. Spesielt pendellamper og hengelamper gjør hjemmet ditt unikt. En takpendel passer perfekt inn i det moderne hjemmet og kommer til å gi innredningen din det lille ekstra.

Pendellamper & hengelamper av høy kvalitet

Hvilke typer pendellampe og hengelampe finner jeg hos Trademax?

Hos Trademax finner du et stort utvalg av pendel lampe i ulike farger og materialer. Enten du er på jakt etter en svart hengende taklampe eller en moderne og nett pendel, så har du kommet til rett sted. Du kan enkelt bestille pendellamper og hengelamper på nett fra oss hos Trademax. Alle våre pendellamper og hengelamper er av høy kvalitet og til en god pris.

Hvor passer en pendel best?

En takpendel kan passe veldig godt i stuen. Men en taklampe pendel kan også passe godt på soverommet ditt. En hengelampe er også perfekt å plassere over spisebordet slik at du får god belysning til lekser, middager og samtaler.

Må en pendellampe monteres over et bord?

Nei, pendel taklampe eller hengende taklampe trenger ikke nødvendigvis å henge over et bord. Husk at det er viktig å ha mange lyskilder i alle rom for å skape en hyggelig atmosfære. Da kan det være fint å kombinere pendellamper, bordlamper og kanskje gulvlamper i samme rom. Du kan aldri få for mye belysning, og med riktig lys i riktig rom skaper du en oase for ditt velvære. Hvis du skal ha en hengelampe på soverommet, er det best med varmt lys. Det gir en mer avslappende atmosfære. Hvitt lys er bedre når du trenger å konsentrere deg. Derfor anbefales det å utstyre hengelamper på kontoret eller ved lenestolen der du sitter og leser med hvitt lys.

Kan man bruke LED-pærer i en hengelampe eller pendellampe?

Å bruke LED-pærer i din pendel har mange fordeler. LED-pærer er mer energivennlige fordi de varer lenger og bruker mindre energi. Det fine med det er at du sparer penger på strømregningen! LED-pærer blir ikke like varme som glødepærer og kan derfor føles tryggere hvis du har en taklampe pendel med blottede lyskilder.