Plafondlampe

876 stk produkter
1151310(4).jpg
Kampanje
Populære filtreringer

En plafondlampe er den perfekte takbelysningen til rom eller andre steder som krever god belysning, men der du vil ha en lampe som tar minimalt med plass. En plafond tilfører en like god allmennbelysning som hvilken annen taklampe som helst uten å ta altfor stor plass. Du kan med fordel velge en plafond som belysning i boden eller entreen. Plafonder er en like lekker som praktisk belysning, og er derfor et utmerket valg som takbelysning i ditt hjem! Hos Trademax kan du velge fra et bredt utvalg av plafonder og taklamper i mange ulike utførelser, farger og størrelser. 

Velg rett plafond til ditt hjem!

I Trademax’ brede utvalg av plafonder finnes en modell som passer nesten alle hjem og rom! Det er egentlig bare din egen fantasi som setter grenser! Å velge rett plafond til akkurat ditt hjem er til stor del avhengig av din personlige smak og innredningsstil. Hos oss kan du velge mellom moderne plafonder i krom, stål og aluminium eller litt mer luksuriøse og eksklusive modeller i krystall. Eller hvorfor ikke velge en unik og annerledes plafondlampe i farger eller mønster som gir rommet karakter og blir et blikkfang i taket? Et annet viktig aspekt å tenke over er hvilken funksjon du vil at din plafondlampe skal fylle og hvilket behov av belysning du har. 

Innredningstips for plafonder

I entreen kan du med fordel velge en plafond i et lekkert design som samtidig gir en god allmennbelysning. Ved å la en lekker plafond stå i sentrum i entreen løfter du helhetsinntrykket i rommet og imponerer gjestene dine når du får besøk. I stuen vil du kanskje i stedet velge en mer luksuriøs plafond i krystall som gir rommet en følelse av eksklusivitet. Eller er du mer tiltrukket av en trendy plafond i messing eller kobber? Da kan du naturligvis velge det i stedet! Kanskje vil du helt enkelt bare ha en enkel og diskret plafond for å lyse opp ditt hjem! Uansett hvilken type plafond og stil du leter etter, så finner du det i Trademax’ brede sortiment. 

Du fester enkelt din plafond med krokopphengning i taket. En plafond kan også med fordel brukes som vegglampe. 

Hvilken type lyspære skal jeg velge til min plafond?

Hos Trademax finner du flere plafonder med LED. LED-pærer er et miljøvennlig og mer energieffektivt alternativ til tradisjonelle lyspærer. Ved å velge en plafond med LED så sparer du både på miljøet og lommeboken. Bra, ikke sant? Til de plafondene som ikke er kompatible med LED kan du i stedet velge en vanlig lyspære. Hos Trademax finner du mengder av billige plafonder på nett! Ta en titt på vårt brede utvalg av plafonder og takbelysning allerede i dag! 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Dimbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje