Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 146 produkter
1
...
7

Populære filtreringer

Når du trenger en taklampe med bra belysning og som tar minimalt med plass, er det en plafond fra Trademax du skal velge. Vi har et bredt utvalg av stilige plafonder i ulike farger, utførelser og størrelser. Du kan velge akkurat den plafonden som passer din personlige interiørstil. En stilig plafond i taket gir et fint lys uten at lampen henger ned og er i veien. En enkel og diskret plafond kan kanskje være det rette valget for deg. Eller kanskje du foretrekker en eksklusiv og luksuriøs plafond i krystall?

En plafond sprer et fint lys i ditt hjem

Passer en plafond i alle rom?

Uansett hvilket rom det gjelder, er det passende med en plafond. Du kan sette opp en plafond i stuen, soverommet, gangen, kjøkkenet, hytta eller i et garderobeskap. En stilig plafond er et utmerket valg i et rom med lav takhøyde. En plafond fra Trademax blir en fin interiørdetalj i alle typer rom.

Gir en plafond et bra lys?

Hvor mye lys en plafond gir avhenger av hvilken modell det gjelder. Du kan få akkurat det lyset du trenger ved å velge riktig type plafond. Vi har plafonder som gir en stor spredning på lyset om du ønsker det. Vil du heller ha en plafond som gir en punktbelysning, har vi det også. Uansett hvilket lys du vil at din plafond skal gi, finner du den hos oss på Trademax.

Finnes det dimbar plafond?

Hos oss på Trademax har du flere dimbare plafonder å velge mellom. Du kan enkelt variere lysstyrken i ulike trinn. Det kan være deilig å dempe lyset litt når du vil ha en avslappende stemningsbelysning.

Inngår lyskilde i en plafond?

I vårt sortiment har vi plafond både med og uten lyskilde. Du ser under fanen spesifikasjoner hva som gjelder for den valgte plafonden.