Krystallkroner og takkroner

96 stk produkter
Kampanje
6f2b1940e310f6e398d4332fc95e4bf98c801e20.jpg
Populære filtreringer

Det finnes saker som, per definisjon, er mer luksuriøse enn andre. En lampe, eller snarere en juvel, som henger fra taket er akkurat en slik detalj. Med en lysekrone i stuen skaper du en spesiell stemning som du deretter kan tilpasse den øvrige innredningen etter. Takkronen blir da rommets midtpunkt – selve kronen på verket! Hos Trademax finner du de klassiske krystallkronene, i tillegg til moderne varianter av innredningssmykket. Felles for alle er at du får en lysopplevelse som ikke kan skapes av noe annet og en innredningsdetalj som legger igjen avtrykk.

Å velge rett takkrone til ditt hjem

En takkrone i ditt hjem tilfører en følelse av luksus og eleganse som bare en lysekrone kan skape. En vakker utsmykking som pryder rommet samtidig som den lyser opp på en utrolig vakker måte. Mange assosierer ordet lysekrone med en klassisk krystallkrone, men det finnes mengder av ulike stiler og design på lysekroner. Hos Trademax finner du alt fra luksuriøse, klassiske krystallkroner til takkroner med et moderne design i messing og krom. Hvilken type lysekrone du skal velge til akkurat ditt hjem er en smakssak! En klassisk lysekrone er vakker i kombinasjon med de fleste innredningsstiler. Lysekronen blir et unikt innslag i innredningen som virkelig setter preg på rommet og trekker blikkene til seg. Om du har en landlig og romantisk stil hjemme, så kan du med fordel velge en klassisk krystallkrone som fullender helhetsinntrykket. Om du i stedet har en moderne eller industriell stil så kan du i stedet velge en lysekrone med et moderne design i messing eller kobber som setter prikken over i-en i ditt hjem. Uansett hvilken stil du foretrekker, så finner du garantert en takkrone som passer til akkurat ditt hjem i hos Trademax. Vi har et bredt utvalg der du kan velge blant ordentlig luksuriøse variantene til litt mindre og billigere lysekroner.


Billige lysekroner på nettet
 

Når du har valgt ut din lysekrone så gjelder det å vite hvordan man plasserer den rett. Mange velger å plassere lysekronen i midten av et rom slik at den av naturlige årsaker blir rommets sentrum og blikkfang, for eksempel i stuen. Du kan også velge å plassere den i spisestuen over spisebordet. En lysekrone i kombinasjon med et stort spisebord er en skikkelig lekker kombinasjon som er vanskelig å slå, og tar din spisestue til nye høyder. Tenk på at du bør plassere din takkrone på et sted der den har plass til å henge fritt og gjerne der det er god takhøyde. Ikke bare for å unngå at noen går inn i krystallkronen, men også for at takkroner er spesielt vakre der det er høy takhøyde og sprer sitt lys på en nesten helt magisk måte over rommet. 

Ta en titt på Trademax’ brede utvalg av lysekroner og finn din nye masterpiece til hjemmet i dag! 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje