Frittstående drivhus

40 stk produkter
Kampanje
2048648(11).jpg
Hos Trademax finner du vakre, praktiske og elegante drivhus! Vi tilbyr en mengde ulike alternativ som passer dine behov - store som små. Sett inn behagelige stoler i ditt helt egne drivhus for å hvile med naturen som bakgrunn. Nyt livet med våre drivhus som gir stor glede både visuelt og mentalt.

Utvid vekstsesongen med et frittstående drivhus

Hvor skal i hagen skal jeg plassere drivhuset mitt?

Den absolutt beste plasseringen for et drivhus er der det er migrerende skygge. Når det er som varmest midt på dagen, er det fint om det er mulighet for at drivhuset ligger i skyggen av et hus eller tre. Det beste er morgensol, så varmer den opp om morgenen og holder seg varm hele dagen.

Hva passer det å dyrke for en nybegynner?

Hvis du vil kunne høste dine egne grønnsaker, kjøp en liten billig drivhustunnel og legg poteter, bønner og gulrøtter eller noe annet godt. Tomater fungerer også bra, gjerne i et billig glassdrivhus som du kjøper på nett.

Hvilken størrelse på drivhuset trenger jeg?

Du må være tydelig på hva du skal bruke den til. Skal det kun være til dyrking av grønnsaker og krydder, eller vil du ha muligheten til å sitte og nyte en kopp kaffe? Kanskje du vil ha muligheten for begge deler. Uansett vil du garantert finne et drivhus som passer deg og dine behov. Vi tilbyr både store og små drivhus.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje