Drivhus

136 stk produkter
Kampanje
2048648(11).jpg
Populære filtreringer
Her finner du flotte, praktiske og elegante drivhus fra oss på Trademax! Sett inn et par komfortable stoler i ditt eget orangeri som tilbyr hvile og en sjanse til å stoppe opp og nyte det vakre livet. Et drivhus, lite eller stort, er en drøm for mange av oss og betyr en stor glede på mer enn én måte. Ikke bare er det et rom hvor vegetasjon og herlige dufter kommer sammen, det er også et hus som kan gi mye tilbake i form av planter, blomster, frukt og grønnsaker.

Fine og praktiske drivhus

Hvilket drivhus bør jeg velge?

Når du skal kjøpe drivhus er det greit å se på ulike drivhus og hvilke planter du har tenkt å dyrke. Et drivhus mot vegg er det perfekte alternativet for de som har mindre plass å innrede, for eksempel for de som har en mindre terrasse eller balkong. Et veggdrivhus er perfekt for de som ønsker å lagre plantene sine for vinteren. Ved hjelp av varmen fra husveggen holder drivhuset en behagelig temperatur. For deg med stor hage er et frittliggende drivhus optimalt. Leter du etter et størst mulig drivhus, kan vi ordne det for deg, eller er det kanskje et litt mindre drivhus hvor dyrkingene dine kan vokse fritt og blomstre? Uansett hvilke mål du har med drivhuset ditt, er det her hos Trademax du finner din unike løsning.

Frittstående eller veggdrivhus?

Et drivhus mot vegg er det perfekte alternativet for de som har mindre plass å innrede, for eksempel for de som har en mindre terrasse eller balkong. Et veggdrivhus er imidlertid perfekt for de som ønsker å lagre plantene sine for vinteren. Ved hjelp av varmen fra husveggen holder drivhuset en behagelig temperatur. For deg med stor hage er et frittliggende drivhus optimalt. Er du på jakt etter størst mulig drivhus, kan vi ordne det for deg, eller kanskje det er et litt mindre drivhus der alt du sår får vokse fritt og frodes fint? Uansett hvilke mål du har med drivhuset ditt, er det her hos Trademax du finner din unike løsning.

Hvordan innreder jeg et drivhus?

Fordelen med drivhus er at du kan innrede akkurat slik du har lyst. Du kan ha tomat som vokser på rad, vinranker som klatrer til taket og eksotiske planter som tar deg til Middelhavet. Kanskje du vil bruke drivhuset til mer enn bare dyrking. Innred med nydelige loungemøbler og takket være drivhusets glasstak kan du nyte stjernehimmelen.

Når kan jeg begynne å dyrke i drivhuset?

Så snart våren kommer snikende og du har fylt på med ny jord, kan du begynne å så. Husk at det tar ca 5 til 8 uker fra du sår til dyrkingen begynner å ta form. Du må også være forsiktig med frostfølsomme planter og sørge for å ha dem inne til risikoen for nattefrost er over.

Hvor skal jeg plassere drivhuset mitt?

Hvordan og hvor du plasserer drivhuset ditt er veldig viktig. Det du srå og plantene dine trenger nok lys, men ikke for mye sollys. Å plassere drivhuset slik at det har vandrende skygge er optimalt, der morgensol er bedre enn ettermiddagssol. Vi har drivhus til både vegg, hage og balkong. Bare fantasien setter grenser.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje