categoryTopBlock

Lite drivhus

2stk produkter
Drivhus
Det er noe originalt og tilfredsstillende i å dyrke hjemme. Å se blomster vokse fra frø til det første tynne bladparet, for å faktisk kunne høste og spise grønnsaker og rotgrønnsaker man har dyrket selv. I vårt relativt kjølige land gjøres dette best ved hjelp av et lite drivhus eller en drivhustunnel. Du kan kjøpe et lite drivhus på nett hos oss.

Kjøp et lite drivhus til dyrking billig hos Trademax

Hvordan velger jeg rett drivhus?

Dine behov, styrer ditt valg. Vil du nyte blomster eller kunne så chilli til matlagingen din? Mye eller lite, nybegynner eller veteran? Et lite veggdrivhus av glass gir varme og beskyttelse til for eksempel tomatene. Velg etter størrelse og handle små drivhus online.

Hvordan innreder jeg et lite drivhus?

Her kan du dyrke tomater pent på rekke og rad, ha ranker som kryper mot himmelen og eksotiske planter som leder tankene til Middelhavet. Du kan også bruke et drivhus til mer enn dyrking. Kanskje du vil ha et lite lysthus på tomten, med fri sikt til himmelen. Takket være drivhusets glasstak kan du nyte en stjernehimmel hele året, uansett vær. Det eneste du trenger å gjøre er å forberede deg slik at du får den komforten du føler deg mest komfortabel med, uansett om det er en solstol eller en elegant sofa i kunstrotting.

Hvor skal jeg plassere mitt lille drivhus?

Mange planter liker sollys, men ikke stekende sol. Sett det billige drivhuset ditt lyst, men sørg for at det finnes noe som skygger også, for eksempel et tre i nærheten. Vann skikkelig, spesielt i begynnelsen når plantene dine er små og har begrenset med ressurser.

Skal jeg kjøpe et lite drivhus av glass eller plast?

Begge sortes materialer kan fungere bra. Små drivhus i glass er tyngre enn de i plast, men de slipper inn like mye lys. Et drivhus av glass som du kjøper på nettet gir glede og varer lenge.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende