Veggdrivhus & drivhus skap

4 stk produkter
662368(1).jpg
Har du en liten hage eller ønsker å dyrke på balkong, kan veggdrivhus, dyrkingsmontre eller hengende drivhus være et alternativ. Se gjennom hva som passer dine behov og utforsk Trademax-serien.

Skal jeg ha et drivhus mot en vegg?

Med et veggmontert drivhus kan du enkelt skape din egen kjøkkenhage og nyte hjemmedyrkede produkter nære kjøkkenet. Det kan fungere som en innglasset uteplass og bli husets nye favorittplass til morgenkaffen og sene middager, eller nyte baksiden av garasjen og forvandle det til en grønn oase.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger et drivhus?

Du trenger å tenke på hvor stor dyrkningsplass du trenger og om du vil bruke drivhuset som et uterom å sitte i, ikke bare til å plante i. Et klassisk drivhus i herdet glass fungerer perfekt å møblere for å kunne sitte og nyte varmen og plantene. Det eneste er at det ikke er stort nok til de største plantene. Et tunneldrivhus går an å få hvilken størrelse du vil, men er kun tilpasset til dyrking.

Jeg vil ha drivhus, men har en liten hage, hva gjør jeg?

Enten så velger du et drivhus mot vegg eller en dyrkningsmonter på hjul, som er enkelt å få plass til. Med et drivhus mot veggen kan du få samme plass som et fullstort drivhus, men i flere deler i stedet. Et dyrkningsmonter på hjul er flyttbart og dermed mer fleksibelt til den lille hagen.

Kan jeg ha drivhus på balkongen?

Det finnes for eksempel drivhus du henger på balkongrekkverket. Du kan også velge et drivhus mot veggen eller dyrkninsmoter på hjul, som du kan flytte rundt når den er i veien. En balkong er ofte en beskyttet plass, sånn at du kan få ekstra beskyttelse for plantene i drivhuset ditt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager