categoryTopBlock

Veggdrivhus & drivhus skap

2stk produkter
Drivhus

Hva skal jeg tenke på når jeg velger drivhus?

Du må tenke på hvor mye dyrkingsareal du trenger, og om du vil bruke drivhuset som en vinterhage å sitte i, ikke bare til å dyrke i. Et klassisk drivhus i herdet glass fungerer perfekt for å innrede til å kunne sitte og nyte varmen og vegetasjonen. Den er imidlertid ikke stor nok til dyrking av større sorter. Et tunnel drivhus finnes i hvilken størrelse du vil, men er kun tilpasset dyrking.

Hvor i hagen skal jeg plassere drivhuset mitt?

Generelt er det bra å plassere drivhuset slik at det får maksimalt sollys, slik at du virkelig utnytter effekten av varmen for kunne dyrke. Plasser drivhuset på en flat plass og slik at solen kan nå alle plantene.

Jeg vil ha drivhus, men har en liten hage, hvordan gjør jeg det?

Velg enten et drivhus mot en vegg eller drivhusskap på hjul som er enkle å montere. Med et drivhus mot en vegg kan du få samme område som et drivhus i full størrelse, men i flere deler i stedet. Et drivhusskap på hjul er bevegelig og dermed mer fleksibelt for en liten hage.

Kan jeg ha drivhus på balkongen?

Det finnes for eksempel drivhus man henger på balkongrekkverket. Du kan også velge et drivhus mot en vegg eller et drivhusskap på hjul, som du kan bevege når det er i veien. En balkong er ofte et lunt sted, slik at at vekstene kommer til å vokse enda fortere i drivhuset ditt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende