Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 35 produkter
12

I en velholdt hage er det noen ganger nødvendig med kantbeskyttelse for å hindre at gress sprer seg inn i blomsterbedene. En blomsterbedkant kan også bidra til å holde jorda på plass i blomsterbedet. Noen ganger er en border bare for øyegodteri og for å gjøre hagen vakrere og ryddigere. Velg fra vårt brede utvalg av billige rabattkanter for å finne utseendet og funksjonen som passer deg.

Skap orden i hagen med en bedkant

  • Hvilken bedkant skal jeg velge?

    Avhengig av hvilken funksjon du trenger og hvilket utseende du ønsker, kan du bruke en høyere eller lavere bedkant. Du kan også kombinere ulike typer kanter, avhengig av hvordan hagen din ser ut. Kanskje er det nødvendig med kantbeskyttelse enkelte steder i hagen din, eller kanskje det bare ville vært fint å ha en vakker blomsterkant andre steder.
  • Hvor kan jeg ha bedkanter?

    Selvfølgelig er det gitt å ha blomsterkanter og bedbeskyttelse rundt blomsterbedene og langs hagestier, men du kan like gjerne ha en dekorativ blomsterkant andre steder. Kanskje du vil la gress og ville blomster vokse i en del av hagen. Da er det greit å markere området med en fin bedkant, slik at den delen ikke blir kuttet ved en feil. Du kan også sette bedkanter rundt for eksempel trær og busker.
  • Trenger jeg å grave ned bedkanten min?

    Det kan hende du må grave litt for å få noen blomsterbedkanter og kantbeskyttere ned i jorden, så de sitter godt. For andre varianter er det nok om du kjører støttepinnene deres ned i kanten av blomsterbedet, eller der du vil ha blomsterkanten din.