Blomsterpotter

530 stk produkter
Kampanje
1177630(1).jpg

Kan jeg kjøpe selvvannende blomsterkasser på Trademax?

Hos oss på Trademax finner du flere ulike modeller av selvvannende blomsterkasser og dyrkekasser. Disse er veldig praktiske og smarte ettersom du ikke selv trenger å huske på å vanne de blomstene som finnes i kassene. Det finnes heller ikke noe risiko for at blomstene blir for mye vannet. Dette på grunn av de hullene som finnes i den store vannbeholderen. Beholderen rommer opptil 90 liter vann, så du trenger ikke fylle den på så ofte.

Hva tilbyr dere av forskjellige typer blomsterkasser?

Materialmessig handler det mye om kunstrotting, plast, metall og tre. Vi tilbyr mange ulike blomsterkasser som du enkelt kan forgylle hagen din med. Du kan også kjøpe et sett med flere krukker som du senere kan bruke til å gjøre det fint på uteplassen din. Hva gjør velvære hvis ikke en haug med fantastisk frodige planter og blomster gjør det? Ikke nøl med å spørre oss i kundeservicen om du trenger hjelp med valget av blomsterkasser.

Jeg har en liten balkong, hvordan skal jeg tenke når det gjelder blomsterpotter?

Hvis du har et lite og begrenset område å ha blomsterpotter på, men du fremdeles vil kunne kose deg med noen fine planter og blomster, kan du velge noe annet i vårt store utvalg enn bare store blomsterkrukker. Vi har også stiger eller plantestativ som kan plasseres ved veggen. På dem kan du plassere plantene og blomstene du vil ha. Blomsterkasser fungerer også bra å bruke på små overflater, for eksempel balkonger.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje