Flaggstang & flagg

2 stk produkter
1280554.jpg

Å flagge er en fin gammel tradisjon for å trekke oppmerksomhet til, hedre og feire ting. Enten du ønsker å hylle ditt eget opphav eller vise sympati for andre nasjoner, foreninger eller grupper, er en flaggstang og flagg en fin måte å gjøre det på. Velg fra vårt utvalg av alle flagg og finn symbolet som passer deg best for å vise frem til de rundt deg.

Når det er på tide å feire, trenger du flaggstang og flagg

Hvordan får jeg flagget mitt opp i flaggstangen?

Du fester flagget til et flaggstangtau som går i en trinse på toppen av flaggstangen. Når du har heist flagget slik at det sitter helt oppe ved flaggstangknotten, fester du tauet i bunnen av flaggstangen. Det er greit å stramme flaggstangtauet skikkelig, slik at det klasker minst mulig mot flaggstangen når det blåser.

Finnes det regler for hvilke flagg jeg kan heise opp i flaggstangen min?

Det er greit å heise hvilken som helst type flagg du vil så lenge det ikke er et flagg med støtende symboler. Følger du regelverket fullt ut, skal ditt eget lands flagg alltid ha best plass, dersom det er flere flagg på samme sted.

Når kan jeg flagge?

Du kan faktisk flagge når du vil, men det er vanlig å heise og senke flagget til bestemte tider. Fra 1. mars til 31. oktober anbefales det å heise flagget kl 08.00 og resten av året ikke før kl 09.00 I følge anbefalingene skal flagget heises ved solnedgang, men senest kl 21. Det er noen generelle flaggdager i Norge når det kan være ekstra hyggelig å flagge.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)