Utebelysning

306 stk produkter
1039449(8).jpg

Utendørsbelysninger finnes i en mengde ulike varianter. En ting har de alle til felles. De gjør din bolig og tomt betydelig mer hjemmekoselig og mer stilig. Alt fra fasadebelysning med spotter til solide gatelykter kan du finne her hos oss på Trademax. Gjør din bolig en stor tjeneste og invester i belysning som bidrar til et helt fantastisk miljø. Denne belysningen er ikke bare til for å skape en herlig stemning, det handler like mye om å lyse opp mørke partier av tomten slik at mer føles inkludert i opplevelsen av ditt hus. Det er alltid rett med utendørsbelysning!

 

La lyset vise veien, like mye ute- som innendørs!

Husk at utendørsbelysning dekker så mye mer enn bare spotlight, fasadelamper og lyspinner til blomsterkasser. Se hagen din, gårdsplassen eller uterommet som rom med potensielt lerret for deg å fremheve, belyse eller bli inspirert av akkurat det du ønsker. Tenk på hvilke tilgjengelige overflater du har, passer det best med belysning i taket eller på veggen/veggene – hvilken følelse vil du skape?  Det finnes mange forskjellige kategorier innen utendørsbelysning, men i bunn og grunn så er det dine preferanser og følelse for stil som avgjør. Noen vanlige og stabile eksempler på utendørsbelysning som kan være verdt å reflektere over er:

  • LED-belysning: Moderne lamper med høy livslengde og lav brukskostnad.
  • Dimmer: Perfekt om du vil justere lysstyrken selv og finne rett følelse eller stemning uansett hva du gjør. 
  • Lyslenker: Allsidig belysningsalternativer der du ofte kan bestemme fritt hvordan lyspunktene skal fordeles. Passer like fint på balkongen som i uterommet eller i hagen. Din fantasi er det eneste som setter grensene. 
  • Sensor: Fungerer i stil med et klassisk skumringsrelé for å enkelt aktivere belysningen, for eksempel når noen beveger seg i rommet/hagen eller avhengig av solen. En perfekt og enkel måte å hjelpe både miljøet og lommeboken.
     

Din belysning, dine regler!
 

Hagen er en plass der vi ofte bruker veldig mye tid og finner både ro og harmoni. Derfor er det litt trist at vi bare får oppleve skjønnheten i dagens få soltimer. Utendørsbelysningen er en enkel måte å tilføre både varme og gi deg muligheten til å sette pris på hagen din – like mye under kvelder som under det mørkere vinterhalvåret. Vi på Trademax finnes her for å hjelpe deg å finne det du trenger, det er tross alt du som vet best. Om du har en tanke eller ide så har vi utendørsbelysning som tenner og for virkeliggjør din kreativitet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager