Fuglemater & fuglehus

36 stk produkter
1493291(3).jpg

Det er alltid gøy med småfugler som skaper liv og røre i hagen. For å tiltrekke dem til deg trenger du bare fuglefrø, og de kommer umiddelbart flyvende og napper på seg selv. For å mate fuglene dine er det greit å velge en fuglemater, og vil du ha dem der om våren setter du opp et fuglehus.

Gjør fuglene glade med fuglebrett og fuglekasser

Hvor kan jeg sette opp en fuglemater?

Det beste stedet for en fuglemater er i eller i nærheten av et tre med grener som fuglene kan sitte på. Det er ofte kø ved fuglemateren og småfuglene trenger et trygt og beskyttet sted å sitte og vente. Sett den gjerne et sted der du kan sitte og se på de forskjellige småfuglene som kommer.

Hvorfor bør jeg ha en fuglekasse?

Har du satt opp et fuglekassen i nærheten av fuglebrettet ditt, får du liv og røre i hagen. Om våren flytter småfuglene inn i fuglehuset ditt og du kan se hvordan de flyr dit med mose og annet som de bruker til å bygge reir inne i fuglehuset. Når ungene da har klekket ut, kan du følge med på hvordan foreldrene kommer med mat.

Vil fuglene finne fuglekassen og fuglemateren min?

Det er raskt for fugler å finne mat. Hvordan de oppfører seg er et mysterium, men de vil finne og besøke fuglemateren din så lenge det er mat der. På senvinteren, når trekkfuglene begynner å komme tilbake, ser de etter et reir og fuglehuset ditt vil snart bli bebodd. Bare husk å plassere reiret høyt og i nordlig retning.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)