Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 186 produkter
1
...
8
En beskyttelse for mygg og andre insekter kan være bra å ha, både til vinduet som til utgangsdører og balkonger. Her hos oss finnes det billige myggnett for alle ulike plasser i hjemmet.

Stilige og praktiske myggnett til hjemmet ditt

 • Hva er bra å tenkte på når man skal kjøpe et myggnett?

  Uansett hvor i hjemmet du har tenkt å sette opp myggnettet, så må du først av alt måle. Myggnettene våre er tilgjengelige for både dører og vinduer, samt stoff per meter hvis du foretrekker å klippe en ønsket størrelse selv. Tenk også på hva slags myggnett du vil ha, vi har både insektgardiner til døren samt insektnett i form av rullegardiner.
 • Hvilken type av myggnett passer best i en dør?

  Om du har tenkt til å skaffe deg et myggnett til døren, der du ofte går inn og ut, så kan et insektnett være et bra alternativ. Våre insektnett holder alle typer av insekter borte med hjelp av myke chenille strenger og disse er også veldig enkle å ta ned for rengjøring.
 • Hvilken type av myggnett passer til soverommet?

  Når det kommer til soverommet er det mange som velger å kjøpe et insektnett til en seng i stedet for et til vinduet. Disse myggnettene er greie å bruke både innendørs og utendørs, kanskje for et barn som ligger i barnevognen og sover?
 • Kan myggnettet brukes i campingvogn?

  Ja, her hos oss finner du myggnett som fungerer like bra hjemme som i campingvogna di. Finn din favoritt og bestill enkelt myggnettet ditt online hos oss på Trademax.no.