Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 154 produkter
1
...
7

Enten du planlegger store fester eller små familiesammenkomster, er et partytelt en virkelig god løsning. Med et partytelt får du beskyttelse mot både regn og sterk sol, og du skaper et koselig sted for gjestene. Kanskje du har satt opp partyteltet ditt permanent i løpet av sommeren, eller kanskje det bare kommer opp når du skal ha fester. Uansett finner du akkurat din variant i vårt brede utvalg av billige partytelt.

Slå på stortromma og feire med et partytelt

  • Hvor stort partytelt skal jeg velge?

    Ikke velg et partytelt som er for lite, men ta heller et som er større. Det er bedre at teltet føles romslig enn at det føles for trangt. Glem heller ikke at du ikke bare skal ha tak over gjestene som sitter, men også over bordet for mat og drikke.
  • Hvor kan jeg plassere partyteltet mitt?

    Det vanlige er å plassere partyteltet på plenen, hvor det er lett å gå inn og ut gjennom teltåpningen. Men du kan også ha partyteltet på balkongen, for å kunne sitte beskyttet mot regn og vind. Det viktige er at du plasserer partyteltet ditt der du kan forankre det ordentlig og det er praktisk for deg.
  • Hva kan jeg bruke et partytelt til?

    Selvfølgelig kan du ha partyteltet til fester i hagen, men det er mange andre ting du kan bruke det til. Trenger du beskyttelse mot regn når du maler eller oljer utemøbler, er et partytelt praktisk. Noen somre er utrolig varme og da kan et partytelt være et fint sted å sove i, midt i hagen.