Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 48 produkter
12

Mange av oss har oppdaget alle fordelene med vedfyring. I tillegg til en helt spesiell og behagelig varme, bruker vi fornybare produkter og sparer penger når vi fyrer med ved. For å få veden til å tørke riktig og være lett tilgjengelig, trenger vi god vedoppbevaring. Hos Trademax har vi vedoppbevaring for både innendørs og utendørs bruk. Kjøp billig vedholder online her hos oss på Trademax.

Hva slags ved er best å ha i min vedoppbevaring?

Det finnes mange teorier og tanker rundt dette. Det vanligste er å enten kjøpe blandeved eller bjørkeved. Bjørk er den vanligste tresorten ved fyring. Den har høy brennverdi og brenner godt. Men blandeved fungerer også utmerket. Husk å oppbevare veden riktig i et vedstativ eller en vedholder for at den skal være så energigivende som mulig når du fyrer.

Hvordan stabler jeg veden optimalt i min utendørs vedholder?

Først må du sørge for at veden er beskyttet mot fuktighet, siden fuktig ved brenner dårligere og produserer mer røyk. Stable veden luftig slik at fuktighet kan fordampe. Pass også på at stablene forblir stabile slik at ingen kan bli skadet av fallende vedkubber. Det er enklest hvis du har en virkelig god vedoppbevaring.

Finnes det vedoppbevaring i forskjellige materialer?

Ja, når du skal oppbevare ved utendørs, finnes det flere materialer å velge mellom. Enten kan du kjøpe en fin oppbevaring i galvanisert stål, eller så velger du impregnert tre. Begge materialene tåler fuktighet og kan stå ute året rundt. Hvis du skal ha vedholderen innendørs, kan det også være fint å ha en i glass eller en kombinasjon av materialer.

Hvordan oppbevarer jeg veden min innendørs?

Innendørs er det praktisk å ha veden samlet og adskilt fra gulvet, slik at det blir minimalt med søl og veden kan fortsette å tørke. Du kan ha en vedkurv, et vedstativ eller en vedholder lett tilgjengelig nær peisen eller komfyren din. Det finnes billig vedoppbevaring innendørs online hos oss på Trademax.