2041184(10).jpg

Å oppbevare ved på riktig måte er viktig både innendørs og utendørs. Du ønsker å sørge for at det alltid er luft mellom vedkubbene og vedstokkene, slik at de kan slippe ut eventuell fuktighet. Fuktig ved røyker, lukter dårlig og krever mer energi for å brenne enn den gir varme. Å kunne oppbevare veden pent innendørs i et vedstativ eller vedhylle gir en mer organisert og ryddig følelse. Du slipper også å ha veden direkte på gulvet, og det fungerer som en naturlig plate som samler opp eventuell smuss fra veden.

Praktisk og stilig vedoppbevaring i et vedstativ

Hva er fordelen med et vedstativ?

Et vedstativ er en smart og plassbesparende måte å kunne oppbevare mer ved innendørs enn det som får plass i en vedkurv. Med den utvidede stablingsplassen trenger du ikke gå like mange turer ut i kulden for å hente mer ved. Et pent vedstativ med pent stablet ved kan virkelig bli et blikkfang i hvilket som helst rom. Ved og tre er også beroligende med sin gode lukt, fine struktur og nyanser, og blir dermed en del av interiøret ditt.

Hvor kan jeg plassere mitt vedstativ?

For å minimere søl mellom vedstativet og peisen, er det både praktisk og stilig å plassere vedstativet ditt innendørs i nær tilknytning til peisen. Pass på å ikke plassere vedstativet for nær peisen med tanke på brannsikkerhet. Det er også mulig å plassere et vedstativ utendørs, men sørg for at veden ikke blir utsatt for fuktighet. Et alternativ for vedoppbevaring utendørs er å ha veden i et vedskjul eller vedskur. Vedoppbevaring både innendørs og utendørs blir så mye enklere og mer fornøyelig med et pent og praktisk vedstativ.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager