Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Tilbehør utendørs

646 stk produkter
Viser 24 av 646 produkter
1
...
27

Hos oss på Trademax finner du ulike tilbehør, som du kan bruke for å gjøre din uteplass behagelig og komplett. Vi tilbyr blant annet vedlikeholdsprodukter til hagemøblene dine, kjølebokser, skjøteledninger og innredningsdetaljer i form av ulike hyller til utendørs bruk og lykter. Bevar hagemøblene dine med våre møbeltrekk, innred din balkong, altan eller uteplassen med ulike detaljer som kurver eller pynt utehyllene med planter i krukker som gjør det trendy. Vi tilbyr også billige kjølebokser i ulike størrelser til deg som vil slippe å løpe frem og tilbake når du behøver å avkjøle deg. Vi har 14 dagers angrerett og levering hjem til deg. 

 

Lengre livslengde på dine hagemøbler med tilbehør for utendørsbruk

Nyt hele sommeren lenge på en ren og fresh uteplass. Med våre tilbehør til uten bruk kan du lett og enkelt beholde uteplassen din skinnende. Alle våre hagemøbler består av materialer i en høy kvalitet og med lang holdbarhet som gjør at du kan nyte hagemøblene dine i mange år fremover. For å øke livslengden ytterligere er det bra å rengjøre dem i blant. Gjennom å bruke våre tilpassede tilbehør som rengjøringsprodukter og tilbehør til utendørsbruk holder du dine hagemøbler fine året rundt. Uvær, regn og luftforurensninger medfører unødvendig slitasje, men det kan du enkelt ordne med våre tilpassede tilbehør til utendørsbruk.

Til deg som vil pynte uteplassen med innredningsdetaljer og tilbehør som tåler alt vær finner du hyller i ulike former og stiler. Alt fra romantiske, industrielle, runde og kvadratiske hyller til utendørs bruk – noe som passer alle innredningsstiler. Våre hyller til utendørsbruk finnes i ulike farger. Velg mellom: 

 

  • Lysegrå
  • Svart
  • Hvit
  • Brun
  • Mørkegrå
  • Rosa  


Har du lite med stikkontakter på din uteplass, tilbyr vi skjøteledninger til utendørsbruk. Perfekt når det begynner å bli svalt, mørket faller på og det er på tide å tenne din utendørsbelysning. Hyggelig og hjemmekoselig. 

Forleng sommeren med nytt snacksbord, treolje, blomsterhylle eller kjøleboks. Bestill online allerede i dag!