Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 28 produkter
12

Når sommeren nærmer seg med stormskritt er det på tide å flytte utendørs. Da vil du kanskje bruke tiden din ute å nyte solen så mye som mulig – på din balkong, altan eller uteplass. Dagene blir lengre, lysere, varmere og de fleste aktiviteter flyttes ut i hagen. Med hjelp av Trademax brede sortiment med billige hyller til utebruk kan du skape nye rom ute. Vi tilbyr hyller som kan brukes ute i ulike stiler, materialer og utførelser. Her finner du garantert den perfekte hyllen til deg og din uteplass!  

 

Innred uteplassen med hyller til utebruk

På Trademax kan du finne alt som kreves for at din uteplass skal se ut som du selv ønsker og vil. Nå på nyere tid har grensen mellom utendørs- og innendørsmiljø gått mer i ett og hagemøbler ligner mer og mer på møbler til å ha inne. Med hjelp av for eksempel hyller kan du flytte stuen ut, kjøkkenet i hagen og skap en hjemmekoselig og hyggelig plass utenfor husets vegger. Vi har et stort sortiment av hagemøbler og tilbehør til utebruk som gjør at du får en herlig opplevelse av både sommeren og uteplassen din. Små detaljer som hyller til å ha ute kan gi din uteplass et mer dynamisk og spennende utseende. Fordelen med bra hagemøbler er at du alltid får rolige og herlige stunder der du kan nyte – noe som du garantert finner hos oss på Trademax.
 

Utehyller – materialvalg

Tre: For å unngå at hagemøblene dine skal blekne og bli slitt unødvendig bør du ikke plassere dem i direkte sollys. Tre er et levende materiale og kan påvirkes av fukt når det står ute under regnværsdager. Her på Trademax finner du en treolje for behandling av dine hagemøbler eller hvorfor ikke investere i et møbeltrekk?

Aluminium: Et møbel av kvalitet som krever veldig lite vedlikehold. Aluminium har mange bra egenskaper som for eksempel at det er rustfritt og tåler vann. Det holder med å bare tørke av materialet noen ganger om året. 

Metall: Det er lett at det oppstår flekker når hagemøbler i metall pusses. Får å unngå unødvendig slitasje og ufine flekker bør du tørke av hagemøblene med klut og ikke trykke for hardt. 
 
Bestill dine hyller til utendørsbruk hos oss på Trademax allerede i dag! Vi tilbyr lave fraktkostnader og 14 dagers angrerett!