Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 498 produkter
1
...
21

Populære filtreringer

  • Hvilke type av materiale er deres hagekrukker?

    Akkurat utendørskrukker trenger være stødige og stabile ettersom vi ikke kan styre været. Våre hagekrukker her på Trademax er alle stabile og lemper seg til utendørsbruk. De er laget i blant annet galvanisert stål, kunstrotting og tre. En del er utstyrt med en indre støtte for at plantene dine skal stå så stadig som mulig når vinteren kommer.
  • Kan jeg kjøpe blomsterkasser på Trademax?

    Absolutt. Vi tilbyr billige dyrkingsbokser både med og uten espalier. Hvis du planlegger å sette planter som sprer seg mye, kan det være å foretrekke en hagekrukke med espalier. Flere av utekruene våre har også egne vanningsanlegg der du ikke trenger å tenke på vanning, men bare fylle vanntanken med vann innimellom. Den rommer opptil 90 liter, slik at du ikke trenger å fylle den veldig ofte. Du kan også kjøpe blomsterkasser til balkongen.
  • Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper hagekrukker?

    Tenk over hvor store krukker du kan ha på uteplassen din. Har du en balkong kan en mindre utendørskrukke være passende med tanke på størrelsen. Hvis du derimot har en stor uteplass eller veranda som du vil dekorere med frodige planter, kan du ta i litt mer og velge en større krukke til å ha ute. Du kan også kjøpe et av våre sett med hagekrukker. Det kan være fint å sette dem sammen, men med forskjellige blomster i. Tenk også på hvor mye du får tid til å vanne plantene. Kanskje en selvvanningspotte kan være fin hvis du har dårlig tid?