categoryTopBlock

Ileggsplater til dine hagebord og utebord

5stk produkter
Tilbehør utendørs

Ileggsplater er perfekte når du vil kunne gjøre hagebordet ditt større, når for eksempel hele slekten eller naboene kommer på besøk. Med en eller flere ileggsplater forlenger du enkelt utebordet uten å gi avkall på utseendet. Trademax har et stort sortiment av spisebord med ileggsplate i ulike utførelser og modeller. Noen bord har platen inkludert, mens den finnes som tilbehør til andre. Pass på å ha praktiske ileggsplater hjemme, så er du alltid forberedt til sommerfester! 

Plass til flere gjester med ileggsplate

Gode utemøbler og hagemøbler skal være vakre å hvile øynene på samtidig som de er funksjonelle og brukervennlige. Det er spesielt viktig på uteplassen, der vi vil ha praktiske og bekvemme møbler, og på samme tid skape en innbydende og koselig atmosfære. Uteplassen er et naturlig samlingspunkt som skal ha både et personlig preg og samtidig være brukbar. Mange uteplasser er av det mindre slaget, der vi også må forholde oss til den tilgjengelige plassen. Det finnes kanskje helt enkelt ikke plass til et enormt hagebord, men du vil ha likevel ha muligheten til å invitere mange gjester på middag. Løsningen er enkel! For at alle skal få plass rundt utebordet har Trademax en rekke spisebord med ileggsplater, beregnet til utendørsbruk. Uansett stil og størrelse finnes alt du behøver hos oss. 

På uteplassen spiser vi dagens måltider med familien og inviterer til grillfest eller fødselsdagsfest. Med ileggsplater kan du enkelt dra spisebordet fra hverandre, legge i en plate og forlenge bordet slik at flere får plass. Når du ikke behøver ileggsplatene kan de oppbevares i boden, slik at bordet ikke tar opp for mye plass. Vi på Trademax er nøye med at alle våre produkter er av god kvalitet og er til de laveste prisene på markedet. På sommeren tilbringer vi forhåpentligvis mer tid utendørs enn innendørs. Pass på at ditt utemiljø er hyggelig og inviterende med hjelp av fine hagemøbler! 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende