Ileggsplater til dine hagebord og utebord

1 stk produkter
131935(8).jpg

Utvidelsesplater er flotte når du ønsker å gjøre utendørsbordet ditt større, for eksempel når hele familien eller naboene kommer på besøk. Med en eller flere utvidelsesplater kan du enkelt forlenge bordet uten å gå på kompromiss med utseendet. Trademax har et bredt utvalg av spisebord med utvidelsesplater i ulike utførelser og modeller. Noen bord inkluderer platen, mens den er tilbehør til andre. Sørg for å ha praktiske utvidelsesplater hjemme, slik at du alltid er forberedt på sommerfester! Gode hagemøbler bør være både vakre å se på samtidig som de er funksjonelle og brukervennlige. Dette er spesielt viktig på uteplassen, der vi ønsker praktiske og komfortable møbler og på samme tid skape en innbydende og koselig atmosfære. Uteplassen er et naturlig samlingspunkt som både skal ha et personlig preg og samtidig være brukbar.

Vanlige spørsmål om ileggsplate utendørsbord

Hvorfor skal jeg ha en ileggsplate?

Mange uteplasser er av mindre størrelse, der vi også må ta hensyn til plassen. Det kan være at det rett og slett ikke er plass til et enormt utendørsbord, men du ønsker likevel muligheten til å invitere mange gjester til middag. Dette kan løses! For at alle skal få plass rundt bordet, har Trademax en rekke spisebord med ileggsplater beregnet for utendørsbruk. Uansett stil og størrelse, har vi alt du trenger.

Er det vanskelig å montere en ileggsplate?

På uteplassen spiser vi både dagens måltider med familien og inviterer til grillfest eller bursdagsfeiring. Med ileggsplater kan du enkelt dra fra hverandre spisebordet, legge inn en plate og forlenge bordet slik at flere får plass. Når du ikke trenger ileggsplatene, kan de oppbevares i boden, slik at bordet ikke tar opp så mye plass. Vi på Trademax er opptatt av å ha høy kvalitet på alle våre produkter til markedets laveste priser. Om sommeren tilbringer vi forhåpentligvis mer tid utendørs enn innendørs. Sørg for at utemiljøet ditt er hyggelig og innbydende ved hjelp av flotte utemøbler!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)