Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 25 produkter
12

Innred balkongen din med en dekorativ og praktisk balkongparasoll fra oss på Trademax. En parasoll til balkongen din gjør at du kan få mye mer ut av plassen. En stabil parasoll på balkongen gjør det ikke bare mer behagelig å sitte ute på varme sommerdager, men også beskytter mot direkte sollys. Du får også muligheten til å være beskyttet på dager med litt regn i luften, slik at du kan sitte ute og nyte en kopp kaffe eller få litt frisk luft. En parasoll på balkongen din kan også gi deg etterlengtet skygge innendørs ved å kunne flyttes og vinkles.

Skap skygge og kjøl deg ned med en balkongparasoll

Hvilke fordeler er det med en balkongparasoll?

De stilfulle balkongparasollene du finner hos oss på Trademax tar ikke mye plass, da de har en rett del og kan plasseres direkte mot en vegg. På den måten utnytter du balkongens plass på en optimal måte, og får den skyggen som trengs for å trives.

Hvordan kan jeg plassere min balkongparasoll?

De fleste parasollene for balkong som finnes i Trademax’ utvalg er halvrunde, og kan suppleres med en parasollfot slik at du kan plassere den nær veggen med et bord eller en sittegruppe under. Parasollstangen kan også plasseres i midten av et bord hvis du har et balkongbord som er tilpasset for balkongparasoll.

Kan min balkongparasoll tåle regn?

Våre elegante balkongparasoller er stabile og enkle å rengjøre, slik at de kan stå ute i alle slags vær. Balkongparasollene du finner hos oss på Trademax er laget av UV-bestandig polyester som ikke falmer. For å beskytte mot regn, bør du behandle det med en vanntett spray.

Hvordan åpner jeg min balkongparasoll?

For å gjøre det enkelt å åpne og lukke din balkongparasoll, er det en sveivemekanisme som gjør den praktisk å bruke. Mange parasoller leveres umontert, men med enkle instruksjoner er det enkelt å montere opp din balkongparasoll.