Komplett hagegruppe

Viser 1891 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Kjøp en komplett spisegruppe hos Trademax og skap et helt rom utendørs med en gang! De hagespisegruppene du finner i vårt sortiment har alle til felles at de er tilpasset til å bli brukt utendørs. Velg mellom hagegrupper av for eksempel tre, aluminium, Aintwood, kunstrotting eller teak, og finn den perfekte gruppen til din altan, balkong eller hage. I noen av våre spisegrupper inngår posisjonsstoler, andre har utelenestoler eller stablestoler. Vi har praktiske, lekre og billige hagemøbler fra Hillerstorp, Comfort Garden med flere.

Stort uvalg av komplette hagegrupper og spisegrupper

En komplett spisegruppe bidrar til flere herlige dager utendørs. For at du skal kunne finne den som passer deg, tilbyr vi et stort sortiment av utendørsspisegrupper i ulike størrelser, både nettere varianter til balkongen og romsligere til terrassen eller hagen. Bortsett fra spisegrupper finner du også et bredt utvalg av loungegrupper, sofagrupper og loungemøbler hos oss på Trademax. Mange av våre komplette spisegrupper og en mengde tilbehør som puter, parasoller og møbeltrekk kommer fra leverandøren Hillerstorp som er Skandinavia største produsent av hagemøbler. De produserer hagemøbler av materialer som tre, kunstrotting, teak, naturrotting, stål og aluminium. Hillerstorp er med sine 20 produksjonsroboter et av de mest moderne produksjonsanleggene i bransjen. Selskapet har et flere forhandlere rundt om i Norge, Skandinavia og øvrige Europa.

Her finner du også mange sitteputer til hagemøbler fra for eksempel Hillerstorp og Comfort Garden. Nye puter er en enkel måte å oppdatere utelenestolene eller hagestolene, og samtidig få en mykere og behageligere følelse og sittekomfort. Vi selger puter i ulike farger og modeller som posisjonsputer, hageputer og stolputer, i kraftige værbestandige materialer som dralon og polyester. Oppbevar alltid putene tørt og beskyttet fra solen når du ikke bruker dem, gjerne innendørs eller i en vanntett puteboks.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Sengemål
Stil
Utseende
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje