Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 1592 produkter
1
...
67

Utemøbler og hagemøbler for utendørs opplevelser er et av Trademax' ekspertområder, og her kan vi tilby deg flere forskjellige typer komplette loungemøbelsett for ulike anledninger. Utvalget er stort, og mulighetene mange, slik at du kan få din utendørs stue allerede denne sommeren. Når du kjøper en stor eller liten loungemøbelgruppe, får du bord og stoler, sofa eller begge deler i samme pakke. I de fleste tilfeller inkluderes også tilbehør, som elegante puter til loungemøblene. På denne måten får du en rimelig loungemøbelgruppe med mange møbler.

Benytt sjansen til å oppgradere utemøblene dine med en egen sammensatt loungemøbelgruppe eller slå til på en komplett loungemøbelgruppe når du er i gang! Hos Trademax kan du kjøpe en stilig, komfortabel og rimelig loungemøbelgruppe i kunstrotting, et materiale som er værbestandig og i praksis vedlikeholdsfritt. Uansett om du ønsker deg en svart, grå eller hvit loungemøbelgruppe for terrassen eller balkongen, har vi et stort utvalg for deg. Og som vanlig leverer vi utemøblene dine helt hjem til døren!

Stort utvalg av loungesett

Hva er en loungegruppe og hva brukes den til?

Har du tenkt på at hagemøbler blir mer og mer lik innendørsmøbler, og at grensen mellom ute og inne blir stadig mer flytende? Vi forstår hvorfor. En loungegruppe er en møbelgruppe som består av sofaer, lenestoler og bord, som er designet for å tilby maksimal avslapping og bekvemmelighet. Ved å ta med seg stuen ut i hagen, kan du enkelt skape et koselig hjemmemiljø utenfor husets vegger. En loungegruppe for din "stue" utendørs, er en fantastisk investering. Du får mer kvalitetstid utendørs, og kan tanke energi og sollys til den mørkere årstiden. Den perfekte måten å nyte den norske sommeren på helt enkelt! De brukes vanligvis for å skape en avslappet og elegant atmosfære i stue, hagestue, veranda eller altan og hage.

Hvilke materialer brukes vanligvis for å produsere en loungegruppe?

Vanligvis brukes materialer som rotting, tre, metall og lær for å lage en loungegruppe. Pynteputer og puter kan være laget av ulike typer av tekstiler.

Kan en loungegruppe brukes både innendørs og utendørs?

Ja, det finnes loungegrupper som er spesielt utformet for utendørsbruk, og som er laget av materialer som er motstandsdyktige mot værforhold. Det finnes også loungegrupper som er mer egnet for innendørsbruk, men de har ofte en annen utførelse enn de loungegrupper som er beregnet for utendørsbruk.

Hvordan vedlikeholder man en loungegruppe for å forlenge gruppens livslengde?

For å forlenge levetiden til en loungegruppe, er det viktig å regelmessig rengjøre den fra smuss og støv. Det kan også være bra å dekke over møblene når de ikke brukes, spesielt om de oppbevares utendørs. Om loungegruppen er laget av tre, kan det være nødvendig å olje den inn for å unngå sprekkdannelser og misfarginger.

Hvor kan man kjøpe en høykvalitativ og prisgunstig loungegruppe?

Et luksuriøst loungesett får alle uteplasser og altaner å lyse med stil og eleganse om kapp med sommersolen. Og det er akkurat det som vi på Trademax tilbyr. Fantastiske loungegrupper i høy kvalitet til pangpriser. Så pass på å gjøre et skikkelig godt kupp nå, så har du sikret sommerens herligste hagekos!