Loungesett til alle hager

3 170 stk produkter
Fyndhörna
687740(9).jpg

Oppgrader dine hagemøbler med en komplett loungesett når du allerede er i gang! Hos Trademax kan du kjøpe en lekker, bekvem og billig loungesett av kunstrotting, et materiale som er værbestandig og er i prinsippet vedlikeholdsfritt. Uansett om du vil ha en svart, grå eller hvit loungegruppe til altan eller balkong, har vi mengder av alternativer til deg. Og som vanlig leverer vi dine hagemøbler raskt, helt hjem til døren!

Stort utvalg av loungesett

En luksuriøs loungegruppe får alle uteplasser og altaner til å lyse med stil og eleganse, om kapp med sommersolen. Har du tenkt på at hagemøbler blir mer og mer like innemøbler, og at grensen mellom ute og inne blir stadig mer flytende? Vi forstår hvorfor. Ved å ta med seg stuen ut i hagen kan du enkelt skape et hyggelig hjemmemiljø utenfor husets vegger. En loungegruppe til naturrommet ditt er en herlig investering å gjøre. Du får mer kvalitetstid utendørs og kan tanke energi og sollys til den mørkere årstiden. Den perfekte måten å nyte den norske sommeren på helt enkelt!

Hagemøbler og utemøbler til stundene utendørs er et av Trademax ekspertområder, og her kan vi tilby deg flere ulike typer av komplette loungegrupper til ulike anledninger. Utvalget er stort og mulighetene mange for at du skal kunne få din utestue allerede i sommer. Når du kjøper en stor eller liten loungegruppe får du bord og ofte lenestoler på kjøpet. I mange tilfeller medfølger det også tilbehør, som elegante puter til loungegruppen.

Blant våre populære loungegrupper finner du for eksempel:

  • Wisconsin
  • Rolls
  • Samet 
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Vaskbar
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Fyndhörna