Loungesett & loungegruppe

2 126 stk produkter
Kampanje
1324026(2).jpg

Oppgrader dine hagemøbler med en komplett loungesett når du allerede er i gang! Hos Trademax kan du kjøpe en lekker, bekvem og billig loungesett av kunstrotting, et materiale som er værbestandig og er i prinsippet vedlikeholdsfritt. Uansett om du vil ha en svart, grå eller hvit loungegruppe til altan eller balkong, har vi mengder av alternativer til deg. Og som vanlig leverer vi dine hagemøbler raskt, helt hjem til døren!

Stort utvalg av loungesett

Hva er en loungegruppe og hva brukes den til?

Har du tenkt på at hagemøbler blir mer og mer lik innendørsmøbler, og at grensen mellom ute og inne blir stadig mer flytende? Vi forstår hvorfor. En loungegruppe er en møbelgruppe som består av sofaer, lenestoler og bord, som er designet for å tilby maksimal avslapping og bekvemmelighet. Ved å ta med seg stuen ut i hagen, kan du enkelt skape et koselig hjemmemiljø utenfor husets vegger. En loungegruppe for din ""stue"" utendørs, er en fantastisk investering. Du får mer kvalitetstid utendørs, og kan tanke energi og sollys til den mørkere årstiden. Den perfekte måten å nyte den norske sommeren på helt enkelt! De brukes vanligvis for å skape en avslappet og elegant atmosfære i stue, hagestue, veranda eller altan og hage.

Hvilke materialer brukes vanligvis for å produsere en loungesett?

Vanligvis brukes materialer som rotting, tre, metall og lær for å lage en loungegruppe. Pynteputer og puter kan være laget av ulike typer av tekstiler.

Kan en loungesett brukes både innendørs og utendørs?

Ja, det finnes loungegrupper som er spesielt utformet for utendørsbruk, og som er laget av materialer som er motstandsdyktige mot værforhold. Det finnes også loungegrupper som er mer egnet for innendørsbruk, men de har ofte en annen utførelse enn de loungegrupper som er beregnet for utendørsbruk.

Hvordan vedlikeholder man en loungegruppe for å forlenge gruppens livslengde?

For å forlenge levetiden til en loungegruppe, er det viktig å regelmessig rengjøre den fra smuss og støv. Det kan også være bra å dekke over møblene når de ikke brukes, spesielt om de oppbevares utendørs. Om loungegruppen er laget av tre, kan det være nødvendig å olje den inn for å unngå sprekkdannelser og misfarginger.

Hvor kan man kjøpe en høykvalitativ og prisgunstig loungegruppe?

Et luksuriøst loungesett får alle uteplasser og altaner å lyse med stil og eleganse om kapp med sommersolen. Og det er akkurat det som vi på Trademax tilbyr. Fantastiske loungegrupper i høy kvalitet til pangpriser. Så pass på å gjøre et skikkelig godt kupp nå, så har du sikret sommerens herligste hagekos!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje