Dekkstol

96 stk produkter
Kampanje
660211(2).jpg

Innredning handler om å skape et hyggelig og personlig miljø i hjemmet ditt, både innendørs og utendørs. En Adirondack-stol er et perfekt møbel å slappe av i og nyte solen på varme sommerdager. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av dekkstoler i ulike stiler og materialer som passer til alle stiler og behov. Velg mellom moderne, minimalistiske stiler eller mer klassiske modeller i tre. Med riktig dekkstol eller Adirondack-stil kan du skape et avslappet og innbydende utendørsmiljø som du vil nyte i mange år fremover.

La deg inspirere av våre dekkstoler for en avslappet sommer

Kan jeg ha min dekkstol på gressplenen?

Absolutt, du kan ha din dekkstol på gressplenen for å skape en avslappet og komfortabel plass å slappe av. Bare sørg for å plassere stolen på en jevn overflate for å unngå at den velter, og sørg for å ta inn eller dekke til stolen ved kraftig regn for å unngå skader.

Trenger jeg en pute til min Adirondack-stol?

Det avhenger av hvilken type dekkstol du har og hvor komfortabel du vil at sitteplassen din skal være. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av puter som passer til de fleste dekkstoler og Adirondack-stoler som gir ekstra komfort og stil til utemøblene dine.

Kan jeg brette sammen min dekkstol for enklere oppbevaring?

Ja, de fleste dekkstoler er enkle å folde sammen for enklere oppbevaring når de ikke er i bruk. Sørg for å følge produsentens instruksjoner for å unngå skader på stolen eller mekanismen.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje