Strandstol

12 stk produkter
Kampanje
1283492(1).jpg

Hvor er den beste plassen å nyte sommeren om ikke på stranden? Det er ingenting som slår å slappe av i en bekvem strandstol, og se utover det glitrende vannet. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av strandstoler i ulike farger, materialer og designs for å passe alle smaker. Med en strandstol fra Trademax er du klar til å nyte en dag på stranden, mens du lener deg tilbake og nyter solen og havbruset.

Hvilke materialer finnes det på strandstoler hos Trademax?

Hos Trademax finner du strandstoler i ulike materialer, som passer til ulike miljøer og stiler. Du kan velge mellom tre, aluminium eller stål, avhengig av hva som passer deg best.

Kan jeg felle sammen min strandstol for enkel transport?

Absolutt! De fleste strandstoler på Trademax er enkle å folde sammen, og tar minimalt med plass når de ikke brukes. Pass bare på å velge en strandstol av et lettvektsmateriale om du planlegger å transportere den ofte.

Kan jeg la min strandstol stå utendørs når det regner?

Det er avhengig av hvilket materiale din strandstol er laget av. Tre og aluminium tåler å stå utendørs i regn, men pass på å tørke av dem ordentlig etterpå for å unngå skader. Stål kan ruste om det utsettes for mye regn, så pass på å dekke over din strandstol når det regner.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje