Loungemøbler

2 727 stk produkter
SALG
653112(27).jpg
Populære filtreringer

Trademax har det bredeste tenkbare sortimentet av lekre loungemøbler, som kan heve stilfaktoren på hvilken altan som helst. Her kan du kjøpe stilrene, bekvemme og billige loungemøbler av kunstrotting til din balkong eller uteplass. Kunstrotting er et materiale som er både værbestandig og vedlikeholdsfritt. Hos oss finner du også vakre loungemøbler av ekte naturrotting, som er perfekte innendørs eller i den innglassede hagestuen. Vil du bygge loungemøbler selv, har vi selvfølgelig også bygg-selv moduler til alle behov!

Loungemøbler til hage, uterom og vinterhage

Noen loungemøbler er spesielt utviklet og er skreddersydde for å kunne bli brukt utendørs, som for eksempel hagemøbler laget av kunstrotting. Et ekstremt holdbart materiale som tåler vårt nordiske klima, og som gjør at møblene kan stå ute året rundt uten noe særlig vedlikehold eller rengjøring. Andre loungemøbler – som de i ekte naturrotting – er beregnet til innendørsbruk og kan skades av fukt og for mye sol. Naturrotting er akkurat som det høres ut – naturlig og hentet fra planteriket. Både farge og materiale gir møbelet en individuell karakter som bare blir vakrere med årene. Vedlikeholdet er enkelt; børst av naturrottingmøbelet med en myk børste og tørk deretter med en fuktig klut.  

Uansett om du skal bruke dine loungemøbler ute eller inne har Trademax et utrolig bredt sortiment av billige loungemøbler fra velkjente leverandører som Hillerstorp og Comfort Garden, som i generasjoner har produsert hagemøbler av høy kvalitet. Er det grå eller hvite loungemøbler som passer best i ditt utemiljø? Vi har for eksempel hvite loungemøbler av tre, som er laget av furu fra furuskogene i Nord-Sverige. Selvfølgelig tilbyr vi også en rekke tilbehør, som puter til loungemøbler i ulike farger og mønstre samt regntrekk og møbelovertrekk. Velg og vrak, miks og match – når du bestemt deg leverer vi raskt helt hjem til deg!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG