Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 324 produkter
1
...
14

Vil du skape et privat og avskjermet utendørsmiljø? Da kan en sidevegg fra Trademax være den perfekte bærbare veggen for deg. Vårt utvalg av sidevegger har forskjellige størrelser og farger for å passe dine behov og utendørsinnredning. Skap en oase på uteplassen eller balkongen din der du kan nyte utendørsmiljøet ditt uten innsyn. Les videre for å finne ut vanlige spørsmål om sidevegger og bruken av dem.

Kan jeg installere en sidevegg på balkongen min?

Absolutt! Sidevegger kan installeres på balkongen for å skape mer privatliv og beskyttelse mot sol og vind. Husk å velge riktig størrelse og festeanordning for å sikre at sideveggen er stabil og trygg.

Kan jeg ha min sidevegg ute hele året?

Ja, det anbefales å fjerne sideveggen i løpet av vinterhalvåret eller ved kraftig regn for å forlenge levetiden til veggen din. Oppbevar veggen tørt og rent når den ikke er i bruk, dette vil gjøre levetiden til sideveggen din betydelig lengre.

Hvordan rengjør jeg min sidevegg?

For å rengjøre sideveggen din kan du bruke varmt vann og en mild såpe. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler eller høytrykksvaskere som kan skade veggens materiale. Tørk veggen grundig etter rengjøring for å unngå fuktighet og muggdannelse.