Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 491 produkter
1
...
21

Sommeren er her og med den kommer også solen og varmen. For å skape et behagelig og beskyttet innemiljø er vindusmarkiser et utmerket valg. Hos Trademax finner du et stort utvalg av vindusmarkiser i forskjellige størrelser, farger og materialer. En vindusmarkise kan beskytte mot sol og regn samtidig som den gir fasaden din en ekstra touch av stil og eleganse. La oss hjelpe deg å finne den perfekte vindusmarkisen for ditt utemiljø!

Hvordan installerer jeg min vindusmarkise?

Installeringen av en vindusmarkise kan variere avhengig av merke og modell. Sørg for å følge produsentens instruksjoner for en korrekt installasjon. Hvis du ikke føler deg sikker på å installere markisen selv, kan du alltid ansette en profesjonell for å få hjelp.

Kan jeg bruke min vindusmarkise som beskyttelse mot regn?

Ja, en vindusmarkise kan brukes som beskyttelse mot både sol og lett regn. Tenk på å velge en markise med vannavvisende materiale for å unngå at vannet trenger gjennom stoffet.

Hvilken type materiale er best for en vindusmarkise?

Det avhenger av dine preferanser og krav. Trademax tilbyr vindusmarkiser i forskjellige materialer som polyester, akryl og PVC. Polyester er et lett og fleksibelt materiale, mens akryl er mer slitesterkt og lettstelt. PVC er vannavvisende og perfekt for en vindusmarkise som skal brukes som regnbeskyttelse.

Kan jeg bruke min vindusmarkise på en balkong eller terrasse?

Absolutt! Vindusmarkiser kan brukes på balkonger og terrasser for å skape et beskyttet og komfortabelt utemiljø. Tenk på å velge riktig størrelse og festeanordning for å sikre at markisen er stabil og sikker.