Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Markisevev & markisestoff

49 stk produkter
Viser 24 av 49 produkter
1
...
3

Med en markiseduk kan man stenge solen ute, skape en kjølig skygge på varme sommerdager og samtidig gi husfasaden litt ekstra farge. Markiseduker kommer i mange farger og mønstre som gjør det enkelt å finne akkurat den rette markisen til uteplassen, terrassen, inngangen eller hagen. Dagens markiseduker er UV-bestandige og tåler bleking. Det betyr at markisen vil beholde samme farge i mange år selv om den ofte er utfelt og må kjempe mot sollyset. Hos Trademax har vi markiseduker av ulike typer, besøk oss og finn det som passer deg.

En markise gir en kjølig og behagelig skygge

Kan markiseduken tåle vann?

Ja, en markiseduk er vannavvisende. Det betyr at du kan ha markisen utfelt og slippe unna lettere regn. Den er imidlertid ikke laget for de mest voldsomme tordenværene. I de kraftigste regnskyllene er det bedre å trekke inn markisen og være innendørs en stund til været blir bedre.

Hvordan rengjør jeg min markiseduk?

Den beste måten å rengjøre en markiseduk på er å begynne med å spyle den av med lunkent vann. Deretter gnir du inn såpeflak med en myk børste. Såpeflak finner du på nettet eller i en fargehandel. Når alle såpeflakene er gnidd inn, skyller du av markisen med slangen igjen. Det går raskt og såpeflak er helt ufarlige for miljøet, så du trenger ikke samle opp vannet du skyller av markisen med. Vask markisen i solrikt vær og la den tørke i solen, slik at det ikke dannes mugg.

Hvilket materiale er en markiseduk laget av?

De fleste markiseduker er laget av polyester, men du kan også finne markiser av annet materiale. I begge tilfeller er markisene laget for å beholde fargen lenge uten å blekes, være smuss- og støvavvisende, enkle å rengjøre og vannavvisende. I tillegg er en markiseduk slitesterk for å tåle harde vindkast.