Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Cafesett – til den lille uteplassen

275 stk produkter
Viser 24 av 275 produkter
1
...
12

Du trenger ikke mye plass for å skape en koselig uteplass å sitte på. Hos oss på Trademax finner du flere vakre kafémøbler i modeller som passer inn i alle miljøer. Du kan ha et kafésett på balkongen, terrassen eller uteplassen, og da har du ditt eget private sted å sitte ned med en kopp kaffe, en avis eller for en prat med en venn. Et cafesett kan også være en herlig innslag i hagen din under varme sommerkvelder.

Skap en hyggelig uteplass med et kafesett

Hvor kan jeg plassere et kafesett?

Et kafésett blir et sted å sitte ned for å ta en kaffe eller et lett måltid, så det trenger ikke mye plass for at det skal få plass. Hos oss på Trademax kan du finne cafesett som passer inn på en liten leilighetsbalkong eller på en klippe ved havet. Hvis du har hage, blir det fint med et kafesett under en pergola, under et tre eller på terrassen.

Er et kafésett værbestandig?

Cafésettet kan stå ute i all slags vær, så du trenger ikke bekymre deg hvis det begynner å regne. Det er også deilig å kunne la det stå ute i den kjøligere årstiden, for da blir en stund i solen ekstra verdifull. Når du velger cafémøbler fra oss på Trademax, får du en ferdig møblering som du kan sette ut med en gang.

Hvordan tar jeg vare på mine Cafemøbler?

De kafémøblene du finner hos oss på Trademax er laget for å tåle all slags vær, men de kan likevel trenge å tørkes av med en fuktig klut av og til. Støv og pollen er lett å tørke bort, men du kan også bruke en vannslange og et mildt rengjøringsmiddel. Hvis du har spørsmål om våre kafésett, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hos Trademax.