categoryTopBlock

Badebalje

2stk produkter
Badekar
Har du et lite bad eller kanskje en veldig liten hage? Men fortsatt har drømmer om å ha et badekar eller en badebalje? Det finnes mange forskjellige badebaljer som for eksempel en oppblåsbar balje, eller en badebalje i plast. Vi selger badebaljer for voksne til god pris. Du bestiller badebalja de enkelt hos oss på Trademax.no og alltid til en billig pris. Våre badebaljer kommer også i ulike farger, sånn at du kan velge en som passer deg.

BADEBALJE TIL EN BRA PRIS

Hvor mye vann rommer en badebalje?

En badebalje rommer cirka 200 liter vann, men man må ikke fylle hele med vann. Det holder å fylle ca halve baljen, for at du skal kunne holde deg varm og nyte.

Går det å ha badebalja både innendørs og utendørs?

Ja, du kan enkelt flytte badebalja sånn at du kan ha den både inne og ute. Du kan bruke den utendørs både under vinteren og sommeren. Badebalja får samme temperatur som du fyller i den. Badebalja kan også brukes som et badekar på et lite bad.

Hvordan rengjør man den på best mulig måte?

Fordelen med våre badebaljer er at de er enkle å vedlikeholde og det kreves ikke så mye for å gjøre den ren etter bruk. Du kan enkelt rengjøre den med vanlig grønnsåpe og en vaskebørste. Du kan også bruke en høytrykksspyler for å rengjøre balja.

Hvordan tømmer man vannet fra badebalja?

Det er enkelt å tømme vannet ettersom vår badebalje kommer med en avløpsslange som gjør at du enkelt kan tømme vannet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)