Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Kampanje påHjørnebadekar

  Viser 0 av 0 produkter

  Et hjørnebadekar gir deg muligheten til å bruke baderommets hjørne på en effektiv og plassbesparende måte, samtidig som ditt baderom eller spaavdeling får et mer lukseriøst uttrykk. Hos oss kan du kjøpe billige hjørnebadekar i mange ulike modeller. Vi har blant annet rektangulære, halv-ovale og asymmetriske varianter. Vi kan tilby små og store hjørnebadekar med eller uten bobler, for 1-2 personer. Om du vil ha hjem ditt nye badekar raskt og sikkert, skal du henvende deg til Trademax. Vi leverer varen hjem til din dør!

  Hjørnebadekar i mange varianter

  Er du på jakt etter et stort eller lite hjørnebadekar? Det er naturligvis helt avhengig avstørrelsen og planløsningen på ditt baderom. Med et hjørnebadekar kan du spare plass, ettersom du kan plassere det i baderommets hjørne. Samtidig gir det ditt baderommet eller spaavdeling en lukseriøs og stilsikker følelse. Vi har billige hjørnebadekar i mange ulike modeller og utførelser. Her finnes blant annet rette og rektangulære, runde og bølgede samt asymmetriske former. Felles for alle våre hjørnebadekar er at de er tilverket i et material som holder høy kvalitet og standard. Vi kan tilby små som store hjørnebadekar med eller uten bobler, for en til to personer, fra velkjente leverandører som Bathlife og Noro.

  Vi har hjørnebadekar i målene:

  • 130 cm
  • 140 cm
  • 150 cm
  • 165 cm
  • 170 cm
  • og fler dertil

  Når du bestiller en vare fra Trademax kan du alltid kjenne deg trygg på at vi håndterer ditt kjøp på en sikker måte. Vi velger nøye ut leverandørene vi samarbeider med og vi tester og godkjenner alle produktene vi selger. Våre stikkord er kvalitet, design og funksjonalitet, og det er akkurat dette du finner i våre hjørnebadekar. Om du har noen spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss!