Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: SAVE300

Avsluttes om:

Kampanje påSittebadekar

  Viser 0 av 0 produkter

  Populære filtreringer

  Hos Trademax finner du stilrene og billige sittebadekar i forskjellige modeller med spennende former. Ta en titt og velg din favoritt - så er det bare å begynne å nyte fine badestunder!

  Sittebadekar i et rundt eller rett design

  • Hvilke fordeler finnes det med sittebadekar?

   Et sittebadekar kan være løsningen for deg som elsker å bade, men har begrenset med plass på badet. Med et sittebadekar får du badeopplevelsen uten at badekaret tar for mye plass. Dessuten er det mer økonomisk og miljøvennlig ettersom det kreves en mindre mengde vann å fylle et sittebadekar i motsetning til et større badekar.
  • Hva skal jeg tenke på ved valg av et sittebadekar?

   Det finnes en del faktorer å tenke på ved kjøp av et sittebadekar. Hvilken form vil du ha på badekaret ditt, rette eller runde kanter? Hvor dypt badekar vil du ha? Det er også fint å velge et badekar som matcher med resten av baderomsinnredning.
  • Hvordan installerer jeg et badekar?

   Det er ikke veldig vanskelig, så lenge du har en klar ide om hvor badekaret skal være. Hvis du allerede har klargjort rør og plass til blandebatteriet, setter du bare badekaret på plass og kobler det til.
  • Hva menes med sanitærakryl?

   Trademax har billige sittebadekar av plast, såkalt sanitærakryl, som er et populært materialvalg ved produksjon av badekar. Materialet er mykt og muliggjør et friere design, for eksempel ved produksjon av badekarmodeller med skarpe hjørner. Flere fordeler med sanitærakryl er egenskapene til materialet. Den føles fin på huden, selv når den ikke er oppvarmet. I tillegg blir det mindre glatt når det er vått og reduserer dermed faren for å skli.