Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 8 av 8 produkter

Populære filtreringer

Når det er på tide med en baderomsrenovering, har Trademax et stort utvalg av baderomsinnredning å velge mellom. For å skape en unik følelse på badet kan et svart badekar være en morsom detalj. Badet er et sted for luksus og avslapning, med mørke farger og et svart badekar kan du skape en rolig oase med spa-følelse hjemme på ditt eget bad. Et badekar trenger ikke å være hvitt, det blir en mye mer dramatisk følelse på badet med et svart badekar. Hos oss kan du velge blant flere svarte badekar i forskjellige modeller for å skape akkurat den følelsen du ønsker på badet ditt.

Luksuriøs følelse på badet med sort badekar

Finnes det svarte badekar i støpemarmor?

Trademax tilbyr badekar i forskjellige materialer. Selvfølgelig også svarte badekar i støpemarmor. Bestanddelen i støpemarmor er knust marmorstein til et pulver. Et slikt svart badekar holder varmen i badevannet lenge. Et annet vanlig forekommende materiale i svarte badekar er akryl, som er et syntetisk materiale eller plast. Badekar i akryl kan formes på mange måter. Runde kanter er vanlig i slike badekar.

Hva kjennetegner et svart boblebad?

I et luksuriøst bad kan du selvfølgelig plassere et svart badekar med jacuzzifunksjoner. Et slikt badekar kan plasseres i et av hjørnene på badet ditt. Badekaret er laget av sanitetsakryl. Du kan få større og mindre massasjedyser. Luksusen spisses med undervannsbelysning. Badekaret er stort nok for to personer. Vi hos Trademax hjelper deg med å finne riktig hjørnebadekar i svart.

Hvor mye rommer et badekar?

Et svart badekar hos oss på Trademax rommer fra 220L og oppover.