Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Baderomsspeil

182 stk produkter
Viser 24 av 182 produkter
1
...
8

Populære filtreringer

Et speil til badet kan se ut på forskjellige måter beroende på hvilket bad du har. I blant trenger det kanskje bare være et enkelt baderomsspeil, men hos oss finner du også speil til badet med oppbevaring. Vi på Trademax.no har baderomsspeil for dine behov. Kjøp baderomsspeil til en billig pris, på nettet hos oss.

Gi plass til et dekorativt og funksjonelt badespeil

 • Hvilke forskjellige typer baderomsspeil har dere?

  På Trademax.no har vi speil til badet som dekker alle behov. Vi har baderomsspeil med belysning om du vil ha det, vi har også enklere varianter. Et baderomsspeil kan være vanskelig å få tak på billig, men hos oss finnes det både prisgunstige og fine modeller.
 • Hvordan setter jeg opp baderomsspeilet mitt?

  De fleste av våre baderomsspeil henges opp med skruer. Vær imidlertid forsiktig så du ikke skader vanntettingslaget/membran på badet. Vi har også en del frittstående speil til badet på fot, disse kan man bruke både på badet, men også andre steder i huset.
 • Hvilken type av baderomsspeil passer best inn på et lite bad?

  Har du et mindre bad så anbefales et baderomsspeil med oppbevaring og hyller i. Dette fordi du da kan oppbevare tingene dine der, og på denne måten sparer du på gulvplassen.
 • Kan jeg få hjelp med å velge rett speil?

  Trenger du hjelp med å finne det perfekte baderomsspeilet til badet ditt, så skal du ikke nøle med å kontakte oss her på Trademax.no. Vi hjelper deg å finne favoritten din blant våre baderomsspeil online. Billig, enkelt og komfortabelt.