Servantskap og kommode

319 stk produkter
Kampanje
1798671(1).jpg
Populære filtreringer
Trademax tilbyr solide servantskap billig og med rask levering hjem. Så enten du har enkel eller dobbel vask, er du på jakt etter en hvit eller svart kommode, finner du det du leter etter hos oss!

Kjøp servantskap eller kommode billig hos oss

Hva er en kommode til badet?

En kommode gir deg smart oppbevaring og orden på alle baderomstingene dine. Samtidig så skjuler du det kjedelige understellet på vasken. Alle våre servantskap og kommoder har dessuten fine design og løfter baderomsstilen noen knepp med en gang.

Hvorfor skal jeg ha en servant med skap?

Oppbevaring er et must på et bad. Med en servant eller kommode kan du oppbevare ting som ellers tar mye plass i servanten. Ved å installere en kommode får du organisering selv på de små plassene, du vet hvor alt er plassert og starter morgenen på beste måte.

Hvilke forskjellige modeller på servant og kommode tilbyr Trademax?

Foretrekker du et minimalistisk og stilrent uttrykk, bør du velge møbler med rette og moderne linjer. For de som liker det landlig, rustikk stil, har vi baderomsinnredning med flere detaljer og varme farger. Mange av kommodene våre har dype skuffer, slik at du enkelt får tilgang til tingene dine nederst. I flere av våre skuffer er det små rom for praktisk oppbevaring av små baderomsartikler som hårbånd, tops eller annet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Speil
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Belysning
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje