Badekar blandebatteri

28 stk produkter
1495709(1).jpg

Hva ville den perfekte badeopplevelsen vært uten et blandebatteri? Med den viktige funksjonen å regulere temperaturen på badevannet er badekars blandebatteriet ikke kun en dekorativ detalj, men også et nødvendig tilbehør til ditt badekar. Velg en modell med takdusj, hånddusj eller hvorfor ikke et gulvstående blandebatteri? Trademax tilbyr dusj- og badekars blandebatteri med god kvalitet fra en rekke velkjente leverandører som Mora, FM Mattson, Hansgrohe och Noro. 

Kjøp badekars blandebatteri billig online

Når du senker deg ned i et varmt bad, vil du at det skal være akkurat det - varmt. Et pålitelig badekars blandebatteri er et must for å kunne garantere rett temperatur på ditt badevann. Dessuten fylles badekaret opp betydelig raskere og mer stillegående, slik at det skapes en harmonisk spafølelse rundt deg. Trademax har et stort utvalg av høykvalitets badekar blandebatteri fra leverandører som:

  • Mora
  • FM Mattsson
  • Hansgrohe
  • Noro

Du bestiller enkelt og smidig online på vår nettside. Har du noen spørsmål eller funderinger rundt hvilke produkt som passer best for deg, er du alltid varmt velkommen til å kontakte oss!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager