Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 13 av 13 produkter
Blandebatteri til gulv er et praktisk og stilig tillegg til badet. Ikke bare gir den riktig vanntemperatur for ditt frittstående badekar, men den kan også brukes til andre badekarløsninger for en mer luksuriøs følelse. Bla gjennom ulike modeller fra kjente merker.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på ved valg av gulvbatteri?

    Det høres kanskje innlysende ut, men du må være klar over at blandebatteriet er montert i gulvet. Det er derfor viktig at en installasjon utføres av en fagmann slik at vanntettingslaget på badet ikke ødelegges. I tillegg til dette, er det bare å velge det blandebatteriet som du synes er vakrest og passer best til badet ditt.
  • Hva er et blandebatteri på gulvet?

    Et gulvbatteri er i hovedsak tilpasset frittstående badekar. I tillegg til å fylle badekaret med vann, er det også en estetisk tiltalende interiørdetalj. Du kan finne både høye og lave gulvbatterier, da det er viktig at høyden er tilpasset ditt badekar.
  • Hvordan plasserer jeg gulvbatteriet mitt?

    Med et gulvbatteri får du ikke bare et blandebatteri men skaper også en stilig detalj på badet. Du kan velge selv om du vil plassere den ytterst eller i fotenden av badekaret, men det blir best med et frittstående badekar som er et stykke unna veggen.