Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 16 av 16 produkter
For å kunne nyte et herlig bad trenger du et blandebatteri, det er ved hjelp av denne du velger riktig temperatur på vannet. Fordelen med en kararmatur er at den både fulle opp et badekar og kan brukes som en hånddusj. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av badekarblander billig på nett. Bestill den som passer deg og ditt badekar best.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er en badekarblander?

    Det er ved hjelp av en kararmatur du fyller badekaret ditt med vann og stiller inn ønsket temperatur. Våre kararmaturer kommer i ulike utførelser, men fordelen er at samme modell som regel fungerer for ulike badekar.
  • Hvordan velger jeg rett kararmatur til badekaret mitt?

    For å velge riktig blandebatteri må du bestemme deg for hvilket badekar du har, så må du også tenke på hvor mange hullblandere du ønsker. Det er også greit å tenke på hvilken høyde du må ha på blandebatteriet og hvilket materiale. Hos Trademax finner du kararmaturer i blant annet krom, messing og matt svart.
  • Hvordan installerer jeg en kararmatur?

    Avhengig av hvilken modell du har valgt og hva slags badekar du har, kan monteringen av blandebatteriet variere. Det følger alltid med monteringsanvisning, men skulle du ha flere spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kunnskapsrike kundeservice.