Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Dusjer for alle smaker og stiler

363 stk produkter
Dusjkabinett
Dusjkabinett
Dusjvegger
Dusjvegger
Dusjhjørne
Dusjhjørne
Dusjdører
Dusjdører
Viser 24 av 363 produkter
1
...
16

Trademax har billige dusjer for alle baderom! En dusj kan være så mye mer enn kun en plass for kroppspleie. Den kan være din egen oase i baderommet, der du kan la vannet sile over deg etter dagens påkjenninger og der du kan få tid alene med dine tanker. Hos Trademax finner du stilrene og funksjonelle dusjkabiner med badekar, dusjvegger, dusjhjørner og dusjdører fra kjente varemerker. Våre dusjvegger og dusjhjørner finnes med eller uten dører, og du kan velge mellom klart, frostet, mønstret eller røykfarget glass.

Den ultimate dusjløsningen for ditt baderom

Vi vil skape de beste tenkbare dusjløsningene for deg og din familie. Trademax leverandører tilbyr et bredt utvalg av dusjer som er stabile og sikre samt lette å holde rene og freshe. Dessuten må de holde i mange år fremover og såklart være fine å se på, med et design som passer i ditt baderom. Hvilken dusj passer til deg? Er det dusjvegger, dusjhjørne eller en dusjkabin du er på jakt etter? Hvordan du vil bruke dusjen er ikke det eneste som vil være avgjørende for ditt valg, men også plassen du har og planløsningen i baderommet ditt.

En dusjkabin har fordelen av at den kan plasseres frittstående nesten hvor som helst, men krever en ganske stor plass. I et mindre baderom kan et dusjhjørne med dusjvegger være et bra alternativ. Veggene kan ofte åpnes innover, og i et hjørne opptar dusjen nesten ingen plass når den ikke er i bruk. Har du spørsmål rundt utformingen av ditt baderom - nøl ikke med å ta kontakte oss!