Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 23 av 23 produkter

Populære filtreringer

Hos Trademax kan du finne dusjkabinett til alle bad, store som små. Det beste med et dusjkabinett er at det tilbyr deg en avskjermet plass som er laget for å kunne nyte fine stunder. Hos oss finnes det et stort utvalg av billige dusjkabinett som har en god kvalitet. I vårt sortiment finner du alt fra et enkelt dusjkabinett til den mer luksuriøse med flere funksjoner. Vi har dusjhjørner fra kjente merker som Noro og Bathlife. Velg den modellen som passer best for deg og ditt bad, så tilbyr vi frakten.

Dusjkabinett - ditt eget rom i baderommet

  • Hvilke modeller på dusjkabinettet kan jeg kjøpe hos Trademax?

    På Trademax finner du et stort utvalg av dusjkabinett fra velkjente leverandører. Kanskje du ønsker et luksuriøst dusjkabinett med massasjedyser eller dampfunksjon? Våre dusjkabinetter finnes i ulike størrelser og design slik at du kan finne en som passer deg og ditt bad. Hos Trademax finner du både runde og firkantede dusjkabinetter.
  • Hva er fordelene med å velge dusjkabinett?

    Et dusjkabinett er en smart løsning som ikke tar mye plass og sørger for at fukten holder seg i dusjen. Det finnes mange fordeler med å velge et dusjkabinett til badet sitt. De stabile veggene og karet i kabinettet tar vare på vannet, sånn at fuktigheten ikke ødelegger vegger og gulv i huset. Dette kan være spesielt nyttig hvis badet ikke har vinduer. Leter du etter en løsning på hvordan du best kan utnytte plassen på badet ditt, ta en titt her på hjemmesiden og la deg inspirere av våre stilige og tidløse dusjkabinetter.
  • Er det vanskelig å installere dusjkabinett?

    Avhengig av hvilket dusjkabinett du har valgt, kan det være ulike monteringsmetoder. Er det et standard dusjkabinett med kun vegger, er de relativt enkle å montere selv. Har du derimot kjøpt et stort dusjkabinett med ulike funksjoner, kan det være et godt alternativ å leie inn en installatør, som sørger for at alt stemmer.