Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Dusjhjørne

72 stk produkter
Viser 24 av 72 produkter
1
...
3

Et dusjhjørne er plassbesparende og passer perfekt i det mindre baderommet. Takket være de uttrekkbare dørene kan du med et dusjhjørne utnytte hver kvadratmeter og dessuten unngå at vannet flyter ut over gulvet når du dusjer. Vi tilbyr moderne, billige dusjhjørner fra blant annet Bathlife og Noro i størrelser som for eksempel 80x80, 90x90 og 100x100, med farget, klart eller frostet glass. Kjøp ditt dusjhjørne online og se frem i mot at det leveres helt hjem til din dør!

Spar plass med et dusjhjørne

Med et dusjhjørne kan du spare verdifull plass i det mindre baderommet eller spaavdelingen. Du utnytter rommets hjørne på en effekiv måte, og ettersom dørene kan åpnes både innover og utover skapes det mer plass i baderommet når dusjen ikke er i bruk. Når du dusjer fungerer dørene som avskjermende vegger for en behagelig dusjopplevelse, og du slipper dermed at vannet flyter på gulvet og eventuelt på familiemedlemmer som står i veien. I tillegg til de praktiske fordelene med et dusjhjørne gir det dessuten et stilrent og eksklusivt inntrykk til baderommet. Trademax har et bredt utvalg av billige dusjhjørner i ulike modeller, farger og mål. Uansett om det er et dusjhjørne på  80x80 eller 90x90 du leter etter, har vi det i tillegg til enda flere størrelser.

Vi velger nøye ut leverandørene vi samarbeider med og tester og godkjenner alle produktene vi selger. Våre stikkord er kvalitet, design og funskjonalitet, og det er akkurat dette du finner i våre dusjhjørner. Naturligvis er alle våre dusjhjørner tilverket av høykvalitets materiale som for eksempel herdet sikkerhetsglass. Om du har spørsmål eller funderinger rundt et spesifikt produkt er du alltid velkommen til å kontakte oss!