Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 1 av 1 produkter

Populære filtreringer

Med hjelp av et fint dusjforheng kan du enkelt sette stilen på badet ditt. Et dusjforheng har ikke bare praktiske funksjoner, men det gir også badet et løft og fungerer som en kompletterende innredningsdetalj. Vi tilbyr et stort utvalg av dusjforheng for at du skal kunne finne et som passer deg og badet ditt.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan rengjør man et dusjforheng?

  Dusjforheng i materialer som vinyl eller plast har en gummiaktig overflate som er lett å skylle av. Noen av dusjforhengene kan vaskes, bare vær nøye med å følge vaskeinstruksjonene. Hvis du har for vane å alltid la dusjforhenget tørke helt, reduserer du risikoen for bakterier eller mugg fra fuktighet. På denne måten holder du dusjforhenget rent mye lenger.
 • Hvordan får man bort mugg på dusforhenget?

  Om dusjforhenget ditt lukter dårlig eller har muggflekker på seg, har vi løsningen for deg. Det du trenger er vaskemiddel, 1 dl bakepulver og 2-3 håndklær. Bland sammen bakepulver og vaskemiddel og tilsett det i vaskemaskinen sammen med håndklær og dusjforhenget. Deretter vasker du det på en høy temperatur, men følg vaskeinstruksjonene. Bakepulveret hjelper til å få bort dårlig lukt og håndklærne hjelper til å gnugge bort muggen under vasketiden. Så henger du opp dusjforhenget og lar det tørke. La det henge rett når du tørker det.
 • Hvor langt skal et dusjforheng være?

  Et dusjforheng skal helst slutte noen centimeter over baderomsgulvet ditt. Da tørker det fortere og du unngår risikoen at det begynner å mugge. Men det er også viktig at dusjforhenget ikke er for kort. Da klistrer det seg lett til kroppen, og det blir vannsprut utover gulvet. Hos oss på Trademax finner du dusjforheng i forskjellige størrelser, for at du enkelt skal kunne finne et som passer deg.
 • Hva er en rullegardin til dusj?

  En rullegardin til dusj er et bra alternativ til vanlige dusjforheng eller andre avskillere. Den har et moderne design som beskytter gulvet ditt mot vannsprut. Rull helt enkelt ned gardinen når den trengs og rull den opp når man ikke trenger den, så skjules den i taket når den ikke blir brukt.