Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 7 av 7 produkter

Populære filtreringer

På badet ditt er dusjen en av de sentrale funksjonene. Alle dusjene ser ulike ut, men likhetene til de fleste er at de mest sannsynlig har en hånddusj koblet til en dusjslange. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av dusjslanger til en god pris. Bla blant velkjente varemerker sånn som Hansgrohe.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger dusjslange?

    En bra dusjslange smelter inn med resten av innredningen din. Tenk derfor på hvilken farge du vil ha på dusjslangen din. Om det er en dusjslange i krom, metall eller svart. Du trenger også å tenke på hvilken lengde du trenger på dusjslangen. Uansett hvor høyt dusjen din sitter har du mulighetene til å velge mellom kort og lang dusjslange.
  • Hvordan bytter man dusjslange?

    Først og fremst er det viktig at du velger en slange som har samme kobling som den eksisterende. Deretter er det bare å skru av den gamle og feste den nye, majoriteten av alle dusjslanger har samme kobling (½-tums). Pass på at du har skrudd den skikkelig til og prøv den deretter gjennom å sette på vannet.
  • Kan jeg kjøpe dusjslange online fra Trademax?

    Absolutt! Hos Trademax finner du et variert utvalg av dusjslanger billig online. Bla blant forskjellige modeller og bestill hjem den som du syns passer deg og badet ditt best.