Kjøkkenvifte & kjøkkenventilator

41 stk produkter
2103592(1).jpg

Hvor ville vi vært uten kjøkkenviften vår? Det er nok at viften ikke fungerer som den skal, eller har feil innstilling, at kjøkkenet fylles med ubehagelig stekeos. Man lurer på hvordan de klarte seg i gamle dager med kun hull i taket og selvsugende. En kjøkkenvifte utgjør en stor forskjell på kjøkkenet og gir et friskt miljø hjemme.

Oppgrader kjøkkenviften og gjør luften friskere hjemme

Hvordan fungerer en kjøkkenvifte?

Vanligvis, når du har en vifte på kjøkkenet, har du også et vifterør som kan frakte bort fettet som viften trekker til seg. Røret åpner seg et sted på fasaden av huset. Hvis mulig går røret ut via en skorstein. Hvis søl må transporteres langt, har transportrøret også en egen vifte som sørger for at søl kommer helt ut.

Hvordan fungerer en kjøkkenvifte med kullfilter?

Du har et kullfilter i kjøkkenviften hvis du ikke har et rør som kommer ut fra kjøkkenet. Karbonfilterviften trekker inn røyken, filtrerer bort fett og lukt og slipper deretter renere luft tilbake til kjøkkenet. En kullfiltervifte er ikke like god som en vanlig vifte, men mye bedre enn ingen vifte i det hele tatt.

Hvordan rengjør jeg kjøkkenviften?

Både kullfiltervifter og vanlige kjøkkenvifter må rengjøres regelmessig for å unngå å miste funksjonen. De har filtre som raskt blir tette av fett og skitt. Disse er enkle å plukke ut. Den enkleste måten er først å skylle filteret i varmt vann og deretter senke det i en balje med oppvaskmiddel og vann. La stå i en time. Skyll deretter av igjen. La tørke. Legge tilbake.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)