Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Kjøleskap

8 stk produkter
Viser 8 av 8 produkter

Trenger du et nytt kjøleskap til hjemmet ditt? Da har du kommet til rett sted. Hos Trademax har vi et bredt utvalg av kjøleskap i ulike størrelser, modeller og prisklasser for å passe dine behov. Vi tilbyr alt fra klassiske modeller av ulike typer kjøleskap til moderne og energieffektive alternativer. Med vårt utvalg kan du være sikker på å finne riktig kjøleskap for hjemmet ditt og budsjettet ditt, enten du er på jakt etter et mindre kjøleskap til studentrommet ditt eller en skikkelig vinkjøler å installere på kjøkkenet ditt.

Hva er energiklassifiseringen på kjøleskapene hos Trademax?

Vi tilbyr kjøleskap i ulike energiklasser, fra A til A+++. Jo høyere energiklasse, desto mer energieffektivt er kjøleskapet. Våre kjøleskap oppfyller alle EUs energikrav og er utformet for å hjelpe deg å spare penger på strømregningen din samtidig som du reduserer din påvirkning på miljøet. Energiklassifiseringen for et kjøleskap indikerer hvor energieffektivt det er. Jo høyere klassifisering, desto mer energieffektivt er kjøleskapet og desto mindre energi vil det forbruke. Dette kan spare penger på strømregningen din på lang sikt og bidra til en mer bærekraftig verden.

Kan jeg bruke mitt kjøleskap umiddelbart etter levering?

Ja, du kan bruke kjøleskapet ditt umiddelbart etter levering. Bare sørg for å la kjøleskapet stå oppreist i minst 2 timer etter levering for å la kjølemediet stabilisere seg.

Hvilken type kjøleskap kan jeg kjøpe hos Trademax?

Hos Trademax finner du mange ulike typer kjøleskap, både små og store. Velg blant mini-kjøleskap, vinkjølere, modningskjølere, partycoolers m.m.