Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 1 av 1 produkter

Gode drikker skal serveres avkjølt, men det kan være vanskelig å opprettholde riktig temperatur hvis de ikke oppbevares kjølig. Hos oss på Trademax finner du løsningen med et mini-kjøleskap. Du kan ta med deg dine drikker fra ditt store kjøleskap, legge drikkene eller snacksene i ditt minikjøleskap og de vil holde riktig temperatur til det er på tide å servere.

Handle stilig og praktisk mini-kjøleskap

Hva er et mini-kjøleskap?

Et minikjøleskap gir deg muligheten til å få avkjølte drikker når du er ute på piknik, i båten eller på stranden. Det skal være enkelt å servere noe forfriskende å drikke og mange drikker smaker best når de er avkjølt. Med en av de bærbare mini-kjøleskapene du finner hos oss på Trademax, løser du problemet.

Hvordan bruker jeg et minikjøleskap?

De mini-kjøleskapene som finnes hos oss på Trademax er til for å kunne brukes både innendørs og utendørs. Derfor er de enkle å transportere og tåler fuktighet. Du kan ta med deg ditt mini-kjøleskap og overraske med en avkjølt drikk i alle situasjoner. Et mini-kjøleskap kan holde drikkene dine kalde i flere timer uten strømtilførsel og finnes i ulike utførelser for å passe dine behov.

Hvor kan jeg bruke et mini-kjøleskap?

Hos oss på Trademax finner du de minikjøleskapene som er enkle å ta med deg i bagasjen når du skal ut. Du kan bruke et mini-kjøleskap i bilen, på båten, ved bryggen eller ta det med til grillfesten på stranden. Hvis du har spørsmål om våre praktiske mini-kjøleskap, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på Trademax.