Gulvbeskyttelse

26 stk produkter
1335302(9).jpg

Med gulvbeskyttelse slipper du riper og slitasjer som kan oppstå på gulvet ditt. Hos Trademax finner du gulvbeskyttelse i ulike materialer og utførelser som beskytter gulvet ditt, samtidig som det er en fin innredningsdetalj. Kjøp din nye gulvbeskyttelse billig online hos oss på Trademax.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke forskjellige typer av gulvbeskyttere finnes det?

Hos Trademax finner du et stort utvalg av gulvbeskyttelse. Vi tilbyr beskyttelsesmatte, malingsmatte, fuktighetsbeskyttende matter og mange flere. Våre gulvbeskyttere er tilgjengelige i mange forskjellige farger, materialer og størrelser, slik at du enkelt kan finne en beskyttelse som passer deg.

Hvor skal jeg ha gulvbeskyttelsen?

Har du et hjemmekontor kan en gulvbeskytter være et bra komplement til innredningen din. Med hjelp av en gulvbeskytter under kontorstolen beskytter du gulvet ditt mot merker og riper som kan oppstå. Har du et treningsrom der hjemme kan det også være bra å legge en gulvbeskytter der også. Trener du med vekter kan det fort oppstå merker på gulvet når du legger de ned. Med hjelp av en gulvbeskytter forhindrer du disse merkene og minimerer risken for at gulvet blir skadet.

Hva skal jeg tenke på før jeg kjøper gulvbeskytter?

Du trenger å ha tenkt på hva du skal ha gulvbeskyttelse til. Skal det være til treningsrommet eller hjemmekontoret? Eller er det sånn at barna skal få et mykere gulv å leke på? Avhengig av hva formålet ditt med gulvbeskyttelsen er, finnes det gulvbeskyttelse til forskjellige bruksområder.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)