Karaffel, mugge & kanne

8 stk produkter
2002998(1).jpg
Hos Trademax finner du et variert utvalg av karafler og kanner i forskjellige modeller, former og farger. I tillegg til at det er praktisk å oppbevare drikke i en fin beholder, er det også vakkert å dekke bordet med karafler til middagsselskapet. Bla blant vårt utvalg og bestill den kanna som på best mulig måte matcher dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er en karaffel?

En karaffel er en form for kanne som du kan servere kaldt drikke i. Vanligvis er karaffler i glass og passer perfekt til servering av vin, vann eller annen type drikke. Et tips er å alltid skylle karaffelen med varmt vann etter bruk. Da blir det enklere å holde den ren.

Hvilken modeller på karafler & kanner tilbyr Trademax?

Botaniser blant karafler og kanner i mange forskjellige modeller. Hos oss kan du finne vannkaraffel, vinkaraffel, kanner med lokk og kanner i glass. Våre modeller kommer også i ulike størrelser, sånn at du enkelt kan bestille den karaffelen eller kannen som passer deg best.

Hvorfor trenger jeg en karaffel eller kanne?

Det er alltid hyggelig og vakkert å kunne dekke middagsbordet med vakre karafler og kanner. Vin skal du ofte lufte før du drikker det, derfor er en vinkaraffel både fin og praktisk å ha. Vil du servere bobler i en vakker kanne er det bra å ha en karaffel med lokk, da sikrer du boblene. Kanner og karafler gir deg muligheten til å oppbevare drikke på en fin og praktisk måte.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)