Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Karaffel, mugge & kanne

12 stk produkter
Vannkaraffel
Vannkaraffel
Glassmugge
Glassmugge
Drikkedispenser
Drikkedispenser
Tekanne
Tekanne
Viser 12 av 12 produkter

Populære filtreringer

Hos Trademax finner du et variert utvalg av karafler og kanner i forskjellige modeller, former og farger. I tillegg til at det er praktisk å oppbevare drikke i en fin beholder, er det også vakkert å dekke bordet med karafler til middagsselskapet. Bla blant vårt utvalg og bestill den kanna som på best mulig måte matcher dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva er en karaffel?

    En karaffel er en form for kanne som du kan servere kaldt drikke i. Vanligvis er karaffler i glass og passer perfekt til servering av vin, vann eller annen type drikke. Et tips er å alltid skylle karaffelen med varmt vann etter bruk. Da blir det enklere å holde den ren.
  • Hvilken modeller på karafler & kanner tilbyr Trademax?

    Botaniser blant karafler og kanner i mange forskjellige modeller. Hos oss kan du finne vannkaraffel, vinkaraffel, kanner med lokk og kanner i glass. Våre modeller kommer også i ulike størrelser, sånn at du enkelt kan bestille den karaffelen eller kannen som passer deg best.
  • Hvorfor trenger jeg en karaffel eller kanne?

    Det er alltid hyggelig og vakkert å kunne dekke middagsbordet med vakre karafler og kanner. Vin skal du ofte lufte før du drikker det, derfor er en vinkaraffel både fin og praktisk å ha. Vil du servere bobler i en vakker kanne er det bra å ha en karaffel med lokk, da sikrer du boblene. Kanner og karafler gir deg muligheten til å oppbevare drikke på en fin og praktisk måte.